DAkkS-Kalibrierlabor
Kalibreren

DAkkS-kalibratieservice

Regelmatige kalibratie zorgt voor productkwaliteit op basis van internationaal vergelijkbare meetresultaten. Afhankelijk van uw eisen met betrekking tot productkwaliteit en veiligheid, ontwikkelen wij als DAkkS-geaccrediteerde serviceprovider een individuele kalibratiestrategie en nemen de bijbehorende kalibratiewerkzaamheden over - ongeacht de fabrikant.

Globalisering, vertrouwen en veiligheid

Door de samenwerking met ons DAkkS geaccrediteerde laboratorium ligt de internationale markt letterlijk voor je open. Onze DAkkS -kalibraties voldoen immers aan internationaal geldende normen. Samen met onze jarenlange ervaring als fabrikant van slimme sensor en automatiseringsoplossingen garandeert accreditatie je kalibratiediensten op het hoogste professionele niveau en ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker.

Uw aanvraag aan ons

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dit is een verplicht veld. Vul een achternaam in.
Dit is een verplicht veld. Voer uw bedrijfsnaam in.
Dit is een verplicht veld. Vul een e-mailadres in.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

Jouw contactpersoon


Marco Teunizen

Marco Teunzien

Productspecialist +31294490305 Marco.Teunizen@jumo.net +31294490305