Insert your alternative text
WERKEN BIJ

Waarden & Cultuur

JUMO Nederland is een zelfstandige vestiging van het in 1948 opgerichte familiebedrijf in Fulda (Duitsland). Bij ons staan mensen, persoonlijk contact en samenwerking centraal. We werken bij JUMO als een team aan onze doelstellingen en we zijn trots op onze bedrijfscultuur.

Waardering staat bij JUMO centraal

Aan het begin van elk succes staan de mensen

Alle ontwikkelen en prestaties zijn gerealiseerd door mensen: de medewerkers van JUMO. Iedereen is dan ook betrokken bij het positieve resultaat van ons bedrijf. Hierin vertrouwen we op klantgerichtheid, verantwoordelijkheid en respect in de omgang met iedereen. Of het nu klanten, leveranciers, sollicitanten of collega’s zijn. Daarnaast zijn betrokkenheid, motivatie en pro-activiteit belangrijke onderdelen in onze bedrijfscultuur.

JUMO zet sterk in op ontwikkeling en vooruitgang, in zowel persoonlijke ontwikkeling als in vaardigheden die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Onze medewerkers willen blijven leren en nemen het initiatief hierin.

Ons team bij JUMO bestaat uit betrokken en flexibele teamplayers die klaar staan om de klant centraal te stellen. Wil jij hier deel uit maken? Dan kijken we ernaar uit om je te leren kennen.

 


Onze kernwaarden

We zijn trots op onze bedrijfscultuur en onderhouden deze via onze kernwaarden.

Onze kernwaarden vatten samen hoe we bij JUMO werken.