WERKEN BIJ

Waarden & Cultuur

JUMO is in 1948 opgericht als familiebedrijf in Fulda (D) en wordt momenteel gerund in de derde generatie. Bij JUMO staan mensen, het persoonlijk contact en samenwerking centraal. Ook bij JUMO Nederland zijn dit belangrijke waarden. We werken bij JUMO als een team aan onze doelstellingen en dit vormt een belangrijke basis aan het succes van ons bedrijf.

Waardering staat bij JUMO centraal

Aan het begin van elk succes staan de mensen

Alle ontwikkelingen en prestaties zijn gerealiseerd door mensen, de medewerkers van JUMO. Iedereen is betrokken bij het positieve resultaat van ons bedrijf. JUMO vertrouwt op betrouwbaarheid, klantgerichtheid, verantwoordelijkheid en respect in de omgang met iedereen. Of het nu klanten, leveranciers, sollicitanten of werknemers zijn. Betrokken, gemotiveerd en pro-actief zijn geen loze termen, maar een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur.

JUMO biedt kansen voor ontwikkeling en vooruitgang, in zowel persoonlijke ontwikkeling als in carrière mogelijkheden. Onze medewerkers willen blijven leren en nemen het initiatief hierin.

Ons team bij JUMO bestaat uit betrokken en flexibele teamplayers die klaar staan om de klant centraal te stellen. Wil jij hier deel uit maken? Dan kijken we ernaar uit om je te leren kennen.

Onze kernwaarden vatten samen hoe we bij JUMO werken.