Meer dan sensoren en automatisering

Van glasthermometer tot industrie 4.0

Bij de oprichting heeft JUMO zich geconcentreerd op de meettechniek van temperatuur. Tegenwoordig is JUMO meer dan een producent en leverancier van temperatuursensoren en is uitgegroeid tot een high-tech leverancier van innovatieve producten op het gebied van meet-, regel- en automatiseringstechnologie. JUMO is van begin af aan altijd in beweging geweest en heeft altijd op innovatie vertrouwd. Onze mensen zijn hierin onmisbaar.


Betrokkenheid, klantgericht en flexibel zijn termen die we nastreven in onze dienstverlening. Klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van JUMO en haar producten.

Verkoop en productie werken nauw samen

Verkoop en productie werken nauw samen.

Het resultaat van de gezamenlijke inspanningen is de beste oplossing voor uw meet- en regeltaak.

Het resultaat van de gezamenlijke inspanningen is de beste oplossing voor uw meet- en regeltaak.

Volledig assortiment uit één hand

De hoge kwaliteit van de producten is te danken aan een hoogwaardig, rechtlijnig productieprogramma. Bijna alle benodigde productcomponenten worden in eigen huis geproduceerd. Op deze manier bereikt JUMO ook een zeer hoge mate van flexibiliteit om individueel te produceren volgens de wensen van de klant als er in het brede productassortiment geen passende oplossing gevonden kan worden.

Door de nauwe communicatie met de klanten wordt het portfolio voortdurend uitgebreid met nieuwe oplossingen voor verschillende industrieën. Dankzij de ontwikkeling van component tot systeemleverancier kan JUMO u een compleet assortiment uit één hand aanbieden.


"Verkocht en vergeten" bestaat niet bij JUMO. We ondersteunen onze klanten gedurende de gehele levenscyclus van een product.

Ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van het product

JUMO is meer dan sensoren en automatisering. Met ons flexibele productassortiment en individuele ondersteuning van klanten is ons doel de beste oplossing te vinden voor uw toepassing. Langdurige samenwerking in het verbeteren en verduurzamen van bedrijfsprocessen is waar we voor bestaan. In tegenstelling tot het helaas algemene motto "verkopen en vergeten" begeleiden we binnen JUMO onze klanten gedurende de gehele productlevenscyclus en werken we langdurig samen voor specifieke klantoplossingen.

JUMO richt zich op vertrouwen, betrouwbaarheid, duurzaamheid, loyaliteit en respect; dit geldt zowel voor klanten als voor leveranciers en medewerkers. Dit is de basis voor een solide groei op lange termijn, die veel verder gaat dan de korte termijn verkoop- en winstdoelstellingen.