JUMO komt naar u toe!

Wat kunt u verwachten tijdens de JUMO Roadtrip?

Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk dat u op JUMO kunt blijven vertrouwen. Daarom hebben wij de JUMO Roadtrip geïnitieerd. Op locatie bieden wij u de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwste techniek van JUMO. In een persoonlijk gesprek staat uw eigen toepassing centraal.

JUMO roadtrip 2022

JUMO komt naar u toe

JUMO komt naar je toe

Productieproces

Antwoord op al uw vragen

Bezoek op locatie

Samen met onze technisch adviseur en uw vertrouwde accountmanager wordt er gekeken naar alle vraagstukken rondom uw (productie) proces. Door op deze wijze onze kennis te delen kunnen ontwikkelingen verder worden uitgebouwd. Met elkaar streven wij naar een optimalisatie van uw bestaande en nieuwe industriële toepassing. Wij ontmoeten u graag tijdens een van onze roadtrips!

JUMO Roadtrip

Maak een afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.