JUMO visits on site!

What to expect?

Especially in these times, we think it is important that you can continue to rely on JUMO. That is why we are coming to see you this spring! On location, we offer you the opportunity to get to know JUMO's latest technology. In a personal conversation we will focus on your own application.

JUMO visits on site!

JUMO komt naar u toe!

Wat kunt u verwachten?

Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk dat u op JUMO kunt blijven vertrouwen. Daarom komen wij dit voorjaar bij u langs! Op locatie bieden wij u de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwste techniek van JUMO. In een persoonlijk gesprek staat uw eigen toepassing centraal.

JUMO komt naar u toe

Productieproces

Antwoord op al uw vragen

Bezoek op locatie

Samen met onze technisch adviseur en uw vertrouwde rayonvertegenwoordiger wordt er gekeken naar alle vraagstukken rondom uw (productie) proces. Door op deze wijze onze kennis te delen kunnen ontwikkelingen verder worden uitgebouwd. Met elkaar streven wij naar een optimalisatie van uw bestaande en nieuwe industriële toepassing. Wij ontmoeten u graag tijdens een van onze roadtrips!

JUMO komt naar u toe dit voorjaar!

Maak een afspraak

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.