Auszubildende mit Ausbilder
WERKEN BIJ

Stage lopen of afstuderen bij JUMO

Volg jij een opleiding in de techniek, in de administratieve richting of richting sales/marketing en zoek jij een stage plek of ben jij op zoek naar een afstudeercasus voor jouw scriptie? Bij JUMO ben je van harte welkom!

Aandacht voor jou!

Stage lopen bij JUMO betekent het opdoen van (technische) kennis en vaardigheden. Wij bieden jou de mogelijkheid stage te lopen op de afdeling techniek, administratie en op de afdeling marketing. Daarnaast bieden wij HBO'ers de mogelijkheid hun afstudeerscriptie vorm te geven en te realiseren. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jouw opleiding kunt afronden, zorgen wij er voor dat er genoeg aandacht is voor JOU!

Rianne van Cann, Human Resources

Erkenningen

Als gecertificeerd leerbedrijf staat JUMO voor kwaliteit. Wij zijn erkend door het SBB (Samenwerking Beroepsorganisatie Bedrijfsleven) voor het begeleiden, opleiden en beoordelen van stagairs. Naast het certificaat voor erkend leerbedrijf beschikt JUMO over de ISO 9001 normering. De internationale ISO 9001 norm zorgt voor de eisen aan een kwaliteitsmanagementsysteem. Hierin wordt het belang van de wensen van onze klanten benadrukt, dat de kwaliteit goed is en dat het bedrijf continu door ontwikkelt.

KIWA gecertificeerd ISO 9001

KIWA gecertificeerd ISO 9001

Erkend Leerbedrijf SBB

Erkend Leerbedrijf SBB

Afstuderen

Ga je afstuderen en ben je opzoek naar een afstudeeropdracht? Op diverse afdelingen bij JUMO hebben wij mogelijkheden om dit samen uit te denken. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en onderzoeksopdrachten waarin jij van ons kan leren, maar wij ook van jou!

Vragen over stages en afstuderen óf solliciteren?


Rianne van Cann

Human Resources

Rianne van Cann +31294491485 pz@jumo.net +31294491485