KWALITEIT

Kwaliteit is geen toeval

Kwaliteit is meer het resultaat van een functionerend systeem dan toeval. JUMO ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten voor de meet-, regel- en automatiseringstechniek. Door een, voor een industriële onderneming, ongewoon breed productaanbod zijn wij in staat om op alle niveaus kwaliteit te leveren.

3D X-ray computertomograaf

Met moderne technologie, zoals de 3D X-ray computertomograaf, zorgen we voor de uitstekende kwaliteit van onze producten

Verantwoordelijk

Bij JUMO is kwaliteit de verantwoordelijkheid van elke individuele medewerker. Procesverbeteringen kunnen door elke medewerker worden aangebracht, waardoor een hoge betrokkenheid bij het kwaliteitssysteem is gerealiseerd.

Professioneel

De kwaliteit van onze producten is voor ons bijzonder belangrijk. Uitgebreide meet- en testapparatuur in onze fabriek in Fulda (Duitsland) vormt hiervoor de basis:

  • 3D coördinaten meetmachine
  • 3D x-ray computertomografie
  • Elektronenmicroscoop scannen met EDX
  • Infrarood spectrometer
  • Testbank voor IP-beschermingstest
  • Trillingstestsysteem
  • GTEM-cel voor EMC-metingen
  • en meer

Gecertificeerd

Door een goed lopend kwaliteitsmanagementsysteem leveren wij producten die voldoen aan de kwaliteitseisen van onze klanten. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de laatste DIN EN ISO 9001 norm. Dit alles met als doel een solide en betrouwbare partner te zijn waarop u kunt vertrouwen.

Onderaan de pagina vindt u alle certificaten van JUMO Nederland en van de fabriek van JUMO in Duitsland.

Contactpersoon


profielbeeld Liesbeth van der Zwaan

KAM Coördinator

Liesbeth van der Zwaan +31294491498 Liesbeth.vanderZwaan@jumo.net +31294491498

Onze certificaten

DIN EN ISO 9001

De implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de eisen van DIN EN ISO 9001:2015, garandeert het duurzame succes van onze onderneming. Door voortdurend de eisen en verwachtingen van onze klanten te evalueren, streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Door personeelsscholing- en ontwikkeling wordt het bewustzijn van onze medewerkers, met betrekking tot de activiteiten voor het voldoen aan de producteisen, continu aangescherpt.

Download

Kwaliteit volgens richtlijn 2014/34/EU ATEX (CE2004)

De implementatie van de vereisten van de Europese richtlijn 2014/34/EU en DIN EN 80079 “Gevaarlijke gebieden – toepassing van kwaliteitsmanagementsystemen” zorgt ervoor dat onze apparaten en beveiligingssystemen kunnen worden gebruikt in gevaarlijke gebieden indien gebruikt zoals bedoeld. Naleving van kwaliteitsborging met bijlage IV van de richtlijn wordt regelmatig gecontroleerd.

Download

Kwaliteitsborging volgens de richtlijn drukapparatuur 2014/68/EU (CE0036)

De implementatie van de vereisten van de Europese richtlijn 2014/68/EU zorgt ervoor dat onze apparaten en beveilingssystemen kunnen worden gebruikt als drukapparaten wanneer ze worden gebruikt zoals bedoeld. De naleving van een kwaliteitsborgingssysteem in overeenstemming met Richtlijn 2014/68/EU Bijlage III, Module D wordt regelmatig gecontroleerd door een aangemelde instantie.

Download

DAkkS (DKD)/DIN EN ISO/IEC 17025:2005

Ons DAkkS-kalibratielaboratorium heeft de algemene vereisten voor de competentie van test- en kalibratielaboratoria in overeenstemming met DIN EN ISO / IEC 17025 geïmplementeerd. Het DAkks-kalibratielaboratorium voor temperatuurkalibratie is erkend door de Duitse accreditatie-instantie en wordt regelmatig gecontroleerd.

Download