Ontwikkelpartner

Individualiteit leidt tot innovatie

Het succes van JUMO is het resultaat van de loyaliteit van onze klanten, en dat al ruim 70 jaar. Nauwe samenwerking en het samen ontwikkelen van individuele oplossingen vormt een van de pijlers van ons beleid. Dit komt niet alleen ten goede aan onze klanten, maar stelt ons ook in staat om onze kennis voortdurend te ontwikkelen en zo de weg vrij te maken voor innovaties.

Круглый стол

Als één van de marktleiders zijn wij er voor u

Wij zijn de systeemleverancier voor vele industriële sectoren. Wij ontwikkelen zowel standaardapparaten als klantspecifieke ontwerpen die 100% zijn afgestemd op de eisen van de toepassing. Kleine en grote series produceren wij met dezelfde motivatie en aandacht.

Waarom is deze diversiteit voor ons zo belangrijk? Omdat we in alle markten wereldwijd tot de beste willen behoren, niet alleen in Europa. Dat betekent dat we ook al onze producten aanpassen aan de huidige normen, richtlijnen en wetten.

Strategische technologiegebieden
Industrie 4.0 Digitale oplossingen
Sensortechnologie Ontwikkeling van intelligente sensornetwerken
Water en afvalwater Systeemoplossingen
Digitale transformatie Modulaire hard- en softwareconcepten

De focus ligt op de klant.

Uitgebreide en complete service

Oplossingen in plaats van componenten, systemen in plaats van producten - met de introductie van JUMO Engineering hebben JUMO-klanten nu toegang tot het complete serviceportfolio en jarenlange knowhow. Het JUMO engineeringsteam bundelt uitgebreide ervaring op het gebied van industriële meet-, regel- en automatiseringstechniek, ondersteunt klanten bij de complete projectafhandeling en ontwikkelt op maat gemaakte toepassingen voor een groot aantal industrieën. De focus ligt op JUMO's brede productportfolio. Beginnend met sensoren voor temperatuur-, druk-, vloeistofanalyse- en flow tot en met de juiste apparatuur voor registratie, besturing en automatisering en de benodigde aandrijvingen zoals SSR (solid state relais) of thyristor power controllers.

Het uitgebreide assortiment omvat:

  • Het opstellen van specificaties en voorschriften van eisen tot en met de configuratie.
  • Programmering en testen van automatiseringsoplossingen
  • Scholingen

Oplossing nodig?

We hebben verschillende oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Bekijk een overzicht van de branches waarin wij werkzaam zijn en een selectie van toepassingen, waarvoor we al oplossingen hebben geïmplementeerd.

De oplossingen