Insert your alternative text
WERKEN BIJ

Werken bij JUMO is meer dan een baan – Samen ontwikkelen we jouw sensor voor techniek

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor-en automatiseringstechniek. Als betrokken partner streven wij naar het behalen van optimaal succes door onze kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken. Daarom zijn ontwikkeling en enthousiasme belangrijke sfeerpunten in de organisatie. Hierin maakt het minder uit hoeveel ervaring je hebt en is het vooral belangrijk wat jij wilt leren!

Kennis en ervaring

Het grootste deel van het succes van JUMO hebben we te danken aan onze mensen. Wij bouwen op de kennis en ervaring van onze huidige medewerkers en verwelkomen hierbij ook graag kennis en kunde van nieuwe collega’s. Deze kennis delen wij graag met elkaar én onze klanten. Heb jij nog niet de kennis en/of ervaring, maar ben je wel betrokken, gemotiveerd en een teamplayer? Ook geen probleem, dan leren wij jou de rest!

Persoonlijke ontwikkeling

De markt is continu in beweging en hierdoor is werken in de techniek heel divers en nooit saai! Ook als je niet werkzaam bent in een technische functie. Hierin is het wel belangrijk bij te blijven in (technische) kennis en vaardigheden. Bij JUMO staan samenwerking en ontwikkeling voorop.

JUMO Team

Groeien doen we samen. Iedereen bij JUMO heeft een belangrijk aandeel bij het behalen van onze doelstellingen. Naast onze werkzaamheden is er ook ruimte voor ontspanning! Meerdere keren per jaar hebben wij momenten voor teambuildingsactiviteiten en gezelligheid.

Administratie

Administratie: Orderadministratie, boekhouding, HR & Kwaliteit.

Temperatuursensorenproductie

Temperatuursensorenproductie: Onze vestiging in Weesp beschikt over een eigen productie afdeling voor het maken van temperatuursensoren.

Verkoopadvies

Verkoopadvies: Technisch adviseurs en Accountmanagement.

Engineering & Support

Engineering & Support: Tevens voor hotline, kalibratie, procesautomatiseringsoplossingen en software solutions.

Marketing

Marketing: Wij zorgen ervoor dat jij én onze (potentiële) klanten ons vinden, beter leren kennen en voorzien zijn van de juiste informatie en materialen.

Directie

Directie