WERKEN BIJ

Werken bij JUMO is meer dan een baan – Samen bouwen we aan de toekomst van morgen

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Als betrokken partner streven wij naar het behalen van optimaal succes. Dit doen wij door onze kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken. Wij ondersteunen jou bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw persoonlijke kwaliteiten, met als doel het vergroten van jouw kennis en ervaring.

Kennis en ervaring

Het grootste deel van het succes van JUMO hebben we te danken aan onze mensen. Wij bouwen op de kennis en ervaring van onze huidige medewerkers en verwelkomen hierbij ook graag kennis en kunde van nieuwe collega’s. Deze kennis delen wij graag met elkaar én onze relaties.

Persoonlijke ontwikkeling

De wereld waarin we werken verandert snel. De industrie is continu in beweging en de ontwikkelingen van morgen worden vandaag gemaakt. Daarom moedigen wij bij JUMO onze medewerkers altijd aan om te werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van interne en externe trainingen werken we continu aan het vergroten van kennis en vaardigheden. Daarnaast wordt het aandragen van nieuwe ideeën en oplossingen altijd aangemoedigd, wat jouw functie ook is.

JUMO Team

Groeien doen we samen. Iedereen bij JUMO heeft een belangrijk aandeel bij het behalen van onze doelstellingen. Naast onze werkzaamheden is er ook ruimte voor ontspanning! Meerdere keren per jaar hebben wij momenten voor teambuildingsactiviteiten en gezelligheid.

Administratie

Administratie: Orderadministratie, boekhouding, HR & Kwaliteit.

Temperatuursensorenproductie

Temperatuursensorenproductie: Onze vestiging in Weesp beschikt over een eigen productie afdeling voor het maken van temperatuursensoren.

Verkoopadvies

Verkoopadvies: Technisch adviseurs en Accountmanagement.

Engineering & Support

Engineering & Support: Tevens voor hotline, kalibratie, procesautomatiseringsoplossingen en software solutions.

Marketing

Marketing: Wij zorgen ervoor dat jij én onze (potentiële) klanten ons vinden, beter leren kennen en voorzien zijn van de juiste informatie en materialen.

Directie

Directie