Insert your alternative text
Bedrijfsinformatie

Een bedrijf met traditie

JUMO GmbH & Co. KG is een hightech leverancier van innovatieve producten op het gebied van meet-, regel- en automatiseringstechniek. Als familiebedrijf van de derde generatie heeft het bedrijf nu wereldwijd meer dan 2.400 mensen in dienst. Het innovatieve productgamma omvat de gehele meetketen van de sensor tot de automatiseringsoplossing voor de grootheden temperatuur, druk, vloeistofanalyse, flow, niveau, vocht en CO2.

JUMO is vandaag de dag wereldmarktleider op het gebied van industriële temperatuursensoren en wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge mate van innovatie, een bovengemiddeld verticaal fabricageaanbod en een breed productassortiment. Hierdoor kunnen verzoeken van klanten snel en flexibel worden vervuld.

Geloofwaardigheid en vertrouwen als basis van bedrijfsmanagement zorgen voor een hoge mate van loyaliteit van medewerkers. De behoefte aan geschoolde werknemers van morgen wordt verzekerd door een bovengemiddeld opleidingsquotum.

Met een productie oppervlakte van 54.000 m2 op 2 productielocaties is JUMO een van de grootste werkgevers in Fulda. Er zijn ook 5 vestigingen, een dochteronderneming en 15 agentschappen in Duitsland.


Duurzaam bedrijfsbeheer met realistische groeidoelstellingen en solide financiering, evenals een gerichte focus op belangrijke toekomstige markten, zal de koers bepalen voor de JUMO-groep om in de toekomst verder te groeien.

Het in 1948 opgerichte bedrijf had zich vanaf het begin op de internationale markt gefocust en richtte in 1971 de eerste buitenlandse vestigingen op. Tegenwoordig heeft JUMO 24 dochterondernemingen en meer dan 40 agentschappen in meer dan 60 landen.