Profiel

Uw partner voor industriële sensoren en automatiserings­oplossingen

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van indus­triële sensor- en automatiserings­oplossingen. Met onze innovatieve oplossingen dragen wij bij aan uw succes. Naast componenten voor de meet­bereiken temperatuur, vloeistof­analyse, druk, niveau, flow en lucht­vochtigheid ligt de focus ook op automatiserings­uitdagingen zoals registeren, bewaken, regelen en automatiseren. JUMO Nederland is de dochter van het in 1948 opgerichte Duitse moederconcern JUMO GmbH & Co. KG in Fulda.

Betrokken kennispartner

JUMO is een betrokken kennispartner en levert betrouwbare oplossingen met gemotiveerde en ervaren medewerkers. Binnen onze wereldwijd actieve familieonderneming speelt het teamgevoel een belangrijke rol, waarbij wij onze medewerkers stimuleren zich te ontwikkelen in een veilige, aangename werkomgeving. Onze hoogwaardige innovatieve producten zijn van hoge kwaliteit en worden op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd.

Componenten en oplossingen van JUMO

  • Zijn speciaal afgestemd op uw behoeften
  • Zijn betrouwbaar, veilig en van goede kwaliteit
  • Worden ondersteund door een individuele en geavanceerde service gedurende de hele productcyclus.

Wij bouwen op kennis en ervaring

Onze klanten staan centraal.

Onze klanten staan centraal.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten

Altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw toepassing

Uw succes is onze motivatie

Al sinds het bestaan van JUMO is het zoeken naar de beste oplossing voor onze partners ons belangrijkste doel. Met onze innovatieve oplossingen dragen wij bij aan het succes en het resultaat van onze partners en aan oplossingen op het gebied van duurzaamheid/milieu, gezondheid en welzijn. Dit kan met producten die schoon water leveren of met technologieën die bijdragen aan het besparen van waardevolle grondstoffen en energie.

JUMO is gespecialiseerd in het flexibel voldoen aan individuele behoeften. Het brede productassortiment biedt componenten en systemen voor bijna alle branches die zich bezighouden met machine- en installatie planning, constructie, onderhoud en optimalisatie.

Samen naar de digitale toekomst

De wereld om ons heen verandert continu en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. In de totstandkoming van nieuwe producten en oplossingen staat u als klant centraal. Wij ondersteunen u graag bij de weg richting de digitalisering en transformatie naar Industrie 4.0, Cloud oplossingen en Smart Industry.

Met de JUMO Device app kunnen processen nu al worden bewaakt en snel worden aangestuurd. Temperatuur- en druksensoren met IO-Link maken het mogelijk om met minimale inspanning sensorinformatie, parameters en diagnoses op te vragen, waardoor een optimale evaluatie van procesinformatie mogelijk is.