Drukbewaking wort koken

Druk bewaking

Om duurzaam en efficiënt te werken, kan de wort ook onder druk bij lage temperaturen gekookt worden. Dan is voor de drukbewaking een drukmeetomvormer noodzakelijk die voor verhoogde mediumtemperaturen geschikt is.

Procesgegevens
Overdruk 0,2 tot 0,3 bar
Temperatuur ca. 100 °C

Aanbevolen oplossing voor drukbewaking

Hoge druk voor zacht koken van wort

Onze oplossing voor drukbewaking

Net als in de snelkookpan wordt de hop zachtjes behandeld in de wortkketel bij hoge druk en lagere temperaturen. Dit geeft het aroma de tijd tot bloei te komen. Tijdens dit proces wordt de benodigde druk door de JUMO dTRANS p31 druksensor gecontroleerd, omdat deze bij verhoogde mediumtemperaturen kan worden ingezet. De JUMO DICON touch verzorgt de druk- en temperatuurregeling.

Onze oplossing voor drukbewaking

Net als in de snelkookpan wordt de hop zachtjes behandeld in de wortkketel bij hoge druk en lagere temperaturen. Dit geeft het aroma de tijd tot bloei te komen. Tijdens dit proces wordt de benodigde druk door de JUMO dTRANS p31 druksensor gecontroleerd, omdat deze bij verhoogde mediumtemperaturen kan worden ingezet. De JUMO DICON touch verzorgt de druk- en temperatuurregeling.

Uw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Team Sales +31 294 49 14 92 +31 294 49 14 92