Multifunctioneel digitaal display met PLC functie

JUMO meroVIEW: de alleskunner voor complexe applicaties

De nieuwe JUMO meroVIEW digitale displayserie geeft een grote verscheidenheid aan procesvariabelen nauwkeurig en helder weer, beschikt over PLC-functionaliteit en bestuurt processen in realtime..

Downloads

Persfoto
(TIF, 1.48mB)
Contactgegevens
( VCF, 246B)

De flexibele aanpassing, het individueel ontworpen apparaatmenu, de tekstondersteunde bediening, de parametrering en configuratie in 4 talen en de snelle bedrading met behulp van PUSH-IN-terminaltechnologie zorgen voor een snelle inbedrijfstelling en een breed toepassingsbereik in een grote verscheidenheid aan industrieën. “Dit bespaart de klant tijd en geld”, zegt productmanager Klaus Otto.

De nieuwe serie is verkrijgbaar in het 96 x 48 mm landschapsformaat met een vijfcijferige weergave en in de formaten 48 x 48 mm, 48 x 96 mm en 96 x 96 mm..

Tot 5 universele meetingangen maken de aansluiting mogelijk van weerstandsthermometers, thermokoppels, weerstandstransmitters, weerstandspotentiometers en standaardsignalen 0(4) tot 20 mA/0(2) tot 10 V. Een klantspecifieke linearisering met 40 waardeparen of een wiskundig polynoom van de 4e orde is er één. Individuele aanpassing aan een breed scala aan sensorsignalen is mogelijk. Dankzij snelle impulsinvoer kunnen ook machinesnelheden of flowhoeveelheden en telimpulsen worden geregistreerd en weergegeven.

Het modulaire apparaatconcept biedt flexibele uitbreidingsmogelijkheden met een grote verscheidenheid aan opties, zoals digitale en analoge in- en uitgangen en interfaces, evenals een voeding voor tweedraads meetomvormers.

Een hoog connectiviteitsniveau wordt bereikt via de beschikbare interfaces, RS485 (Modbus RTU master/slave), Ethernet (Modbus TCP master/slave), PROFINET-apparaat en USB-host en USB-apparaat.

Naast standaardfuncties zoals min./max.-waarde, meetwaardevasthouden of een tarrafunctie voor weegtoepassingen kunnen analoge of digitale waarden worden gekoppeld aan wiskundige en logische functies en kunnen extra besturingsfuncties worden geïmplementeerd via ST-code ( gestructureerde tekst).

In het setup-programma voor het programmeren van ST-code zijn een ST-editor en een debug-functie beschikbaar.

Heb je vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91