Gebruiksvriendelijk door configuratie via app

JUMO DELOS S02: betrouwbare druksensor voor verschillende branches

De JUMO DELOS S02 is een compacte en betrouwbare "krachtpatser". De druksensor is eenvoudig te configureren, meet zeer nauwkeurig en biedt hoge proceszekerheid. Daarnaast is JUMO DELOS S02 verkrijgbaar in een Ethernet-compatible versie en kan in vele industriële toepassingen worden ingezet.

Downloads

Perstekst (Engels)
(DOCX, 132kB)
Persfoto
(TIF, 13.44mB)

De druksensor wordt gebruikt om relatieve en absolute druk in vloeibare en gasvormige media te registreren. JUMO DELOS S02 biedt hoge proceszekerheid door maximale nauwkeurigheid en langdurige stabiliteit. De meetbereiken liggen tussen 0,1 en 60 bar rel. of 0,4 tot 60 bar abs..

De opvolger van de huidige JUMO DELOS SI kan via Bluetooth/App of IO-Link worden geconfigureerd. Dankzij de ethernet compatible (single pair Ethernet / SPE) versie en de Cloudverbinding kan deze druksensor in de meest uiteenlopende branches worden gebruikt zoals bijvoorbeeld levensmiddelen en dranken, water en afvalwater, verwarmings- en klimaattechniek, machine- en installatietechniek, testapparatuurbouw en laboratoria.

"De JUMO DELOS S02 is zeer gebruiksvriendelijk. Dit scheelt tijd en geld voor de klant. Meerdere versies en interfaces maken een op maat gemaakte selectie voor het betreffende toepassingsgebied mogelijk’, zegt JUMO technisch specialist Marco Teunizen.

Heb jij nog vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91