Elektronische thermostaat en digitale aanwijzer

JUMO miroTRON en JUMO miroVIEW

Met de elektronische JUMO miroTRON thermostaat en de JUMO miroVIEW digitale aanwijzer biedt JUMO een hoogwaardig alternatief voor mechanische thermostaten en wijzerthermometers. De twee apparaten zijn verkrijgbaar in modern design in zowel rechthoekige als ronde formaten en kunnen daardoor veelzijdig worden ingezet.

Download persbericht

Persbericht (Engels)
(DOCX, 1072kB)
Persfoto
(TIF, 1.89mB)

Met verschillende meetingangen voor weerstandstemperatuursensoren, thermokoppels, standaard signalen en een digitale ingang kunne ze in een breed scala aan toepassingen worden ingezet. 

De JUMO miroTRON beschikt bovendien over maximaal 4 relaisuitgangen. Naast de thermostaatfunctie kan het apparaat optioneel worden gebruikt voor zwaardere regelprocessen. In de PID-versie als tweepuntsregelaar met zelfoptimalisatie biedt de mirTRON een aanzienlijk hogere regelkwaliteit. 

Het hoogwaardige constrastrijke LCD scherm is optimaal leesbaar. Naast de intuïtieve bediening in 4 talen kunnen uitgebreide extra functies direct op het apparaa of met het setup programma via een micro USB worden geconfigureerd. Bijvoorbeeld een timer, grenswaardebewaking en digitale stuursignalen voor eenvoudige logische bediening.  

De JUMO miroVIEW digitale aanwijzer is ideaal voor het weergeven van belangrijke proceswaarden ter plaatse. Extra functies zoals min./max. weergave, hold-signaal en tarra-signaal voor weegschaaltoepassingen worden ondersteund.

Heb jij nog vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91