Een echte alleskunner

De precisie druksensor JUMO TAROS S47 P

De JUMO TAROS S47 P wordt gebruikt voor het meten van relatieve en absolute drukken in vloeibare en gasvormige media. Met zijn uitstekende actieve temperatuurcompensatie garandeert hij nauwkeurige drukmetingen en dus een grotere procesbetrouwbaarheid over een breed temperatuurbereik.

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 158.4kB)
Persfoto
(TIF, 2.97mB)
Visitekaartje
( VCF, 246B)

Het robuuste ontwerp is geschikt voor beschermingsklassen tot IP69 en dus is het gebruik in alle omgevingen, ongeacht de omgevingsomstandigheden, mogelijk. De fabrieksmatig ingestelde meetbereiken van de JUMO TAROS S47 P liggen tussen 0 en 100 bar relatieve druk en 0 tot 40 bar absolute druk. De temperatuur van het medium kan liggen tussen -40 °C en +125 °C, en gedurende 1 uur per dag zelfs tot +140 °C. De afwijking op de lineariteit en de stabiliteit op lange termijn liggen beide op een zeer laag niveau van 0,1 procent. De totale nauwkeurigheid bij 20 °C bedraagt maximaal 0,25 procent van het meetbereik.

Nulpuntcorrectie kan met behulp van een magneet eenvoudig worden uitgevoerd. De druktransmitter levert betrouwbare meetwaarden, zelfs over een langere periode. Voor de compacte bouwvorm van de JUMO TAROS S47 P zijn verschillende procesaansluitingen leverbaar. Als elektrische aansluitingen zijn wartels, M12 x 1 ronde stekkers, kabelmoffen of klembehuizingen beschikbaar.

De precisie druksensor wordt o.a. in de machine- en installatiebouw ingezet, maar is ook geschikt voor pompen en sterilisatoren. De JUMO TAROS S47 P kan ook in de testapparatenbouw, de ijktechniek of in laboratoria worden ingezet.


Heeft u nog vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91