Nieuwe JUMO vlotterschakelaar in horizontale uitvoering

De JUMO NESOS R40 LSH combineert eenvoudige montage met hoge betrouwbaarheid

De JUMO NESOS R40 LSH is een nieuwe aanvulling op de JUMO NESOS serie, die bestaat uit instrumentatie voor niveaumeting d.m.v. vlotter en reedcontact en voor niveaumeting d.m.v. vlotter en reedketting. De vlotterschakelaar is bijzonder gemakkelijk te installeren en kan in een groot aantal toepassingen worden gebruikt.

Persbericht downloaden

Persbericht (Duits)
(DOCX, 158.5kB)
Persbericht (Engels)
(DOCX, 228.8kB)
Persfoto
(TIF, 4.51mB)

Dankzij het horizontale ontwerp kan JUMO NESOS R40 LSH gemakkelijk op de zijwanden van tanks en containers worden gemonteerd voor betrouwbare grensniveau metingen (MIN / MAX niveau). De meting is onafhankelijk van vele mediumeigenschappen, drukverhoudingen en tankgeometrieën. Voor redundante niveaumeting biedt de sensor maximaal 2 schakelcontacten waarvoor geen hulpenergie (stroomvoorziening) nodig is.

De JUMO NESOS R40 LSH is met een schuifbuislengte tot een meter verkrijgbaar en kan bij temperaturen van -52 tot +240 °C en procesdrukken tot 88 bar ingezet worden. De sensor is verkrijgbaar in de beschermingsklassen IP65 tot IP68 en optioneel met ATEX- en IECEx-goedkeuring ([Ex i] en [Ex d]) voor gebruik in zone 0. Dit garandeert een bijzonder hoog niveau van procesveiligheid. Een versie met een temperatuursensor/schakelaar is ook in het assortiment opgenomen. Dit betekent dat er geen extra tank- of containeropening nodig is voor de temperatuurmeting.

De sensor opbouw en eenvoudige montage van JUMO NESOS R40 LSH bespaart u onderhoudstijd en -kosten. Tevens kunnen de opslagkosten worden verlaagd dankzij het gebruik als MIN-niveau of MAX-niveau met één variant. De vlotterschakelaar kan individueel worden aangepast aan vele toepassingen in de chemische industrie, de petrochemische industrie en de machine- en tankbouw.

Heeft u nog vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91