Temperatuurmeting

Temperatuurmeting

Temperatuurmeting in de bouillon is een belangrijk aspect van vleesverwerking en wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologieën. De gegevens worden in realtime geregistreerd en kunnen worden doorgestuurd naar een automatiseringssysteem of een regelaar. Bij afwijkingen van het setpoint kan er in een vroeg stadium worden gereageerd en ingegrepen.

Onze oplossingen voor jouw toepassing

Onze oplossing voor temperatuurmeting

Duurzaam, nauwkeurig en flexibel

Met de waterdampdichte insteeksonde JUMO FOODtemp kan de kerntemperatuur van het product op meerdere meetpunten betrouwbaar worden gemeten. De weerstandsthermometer is drukbestendig en heeft een hoge mechanische sterkte. Uitgerust met een Pt100 sensor is de sonde extreem stabiel in de tijd en geschikt voor een breed meetbereik.

Jouw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Team Sales +31 294 49 14 92 +31 294 49 14 92