JUMO als systeemaanbieder met breed portfolio op de vakbeurs "Lounges

Efficiënte oplossingen voor hygiënische toepassingen

Op de vakbeurs "Lounges" in Karlsruhe, Duitsland, zal JUMO exposeren (18 tot 20 april 2023 / Hal C, Stand C 1.2), JUMO zal een breed scala aan producten en oplossingen presenteren. Dit stelt gebruikers in staat om complexe hygiënische toepassingen efficiënt en economisch te beheersen.

Downloads

Persbericht (Duits)
(DOCX, 228.7kB)
Persbericht (Engels)
(DOCX, 381.9kB)
Persfoto
(TIF, 17.16mB)
Business kaart
( VCF, 246B)

Daartoe behoren hygiënische procesaansluitingen, EHEDG-gecertificeerde oplossingen, intuïtief te bedienen automatiseringssystemen en naadloze, veilige en locatieonafhankelijke gegevensevaluatie en visualisatie. "Bovendien kan JUMO Engineering onze systemen precies afstemmen op de specifieke behoeften van de klant", benadrukt Matthias Kremer, hoofd Global Industry Management.

Sensoren, automatisering en evaluatie uit één hand

Om optimale groeicondities te creëren voor micro-organismen tijdens bijvoorbeeld fermentatie, is een complex samenspel van meet- en automatiseringstechnologie en continue procesevaluatie vereist. Zuurstof, gassen en voedingsstoffen moeten immers continu in specifieke concentraties en onder steriele omstandigheden worden aangevoerd. "De processen worden automatisch gecontroleerd en geëvalueerd. De klant krijgt maximale stabiliteit en reproduceerbaarheid; en dit volledig geautomatiseerd," zegt Marvin Karboviak, Sales Manager Noord Baden-Württemberg.

Langdurig stabiele zuurstofmeting

Met de nieuwe JUMO digiLine O-DO H10/H20, een digitale optische sensor voor opgeloste zuurstof, wordt JUMO een allround leverancier op het gebied van vloeistofanalyse. De sensor kan immers zowel zuurstofsporen als verzadigingen nauwkeurig en langdurig stabiel meten voor veeleisende hygiënische toepassingen. In de H10 uitvoering zorgt hij samen met de JUMO AQUIS touch S/P meerkanaalsmeter voor een stabiele opgeloste zuurstofconcentratie in bioreactoren.

JUMO flowTRANS MAG H20 meet zeer nauwkeurig

De JUMO flowTRANS MAG H20 meet geleidende media zeer nauwkeurig, ook druppelsgewijs. Hij kan flexibel in de meest uiteenlopende processen worden ingezet. Naast de flowmeting wordt ook de temperatuur gemeten. Een moderne HMI maakt configuratie mogelijk via Bluetooth en de JUMO smartCONNECT app. De SPE (Single Pair Ethernet) interface met PoDL (Modbus TCP, JUMO Cloud Connector) maakt een vereenvoudigde JUMO Cloud verbinding en consistente IP communicatie van het veld naar het automatiseringsniveau mogelijk.

Debiet is een van de standaard gemeten variabelen in een groot aantal industrieën. Afhankelijk van het gebruikte meetmedium, de vereiste nauwkeurigheid en de procesomstandigheden kunnen verschillende methoden worden gebruikt. JUMO biedt al producten voor debietmeting die werken met drukverschil, de calorimetrische meetmethode of het elektromagnetische meetprincipe. Het nieuwe apparaat maakt gebruik van het elektromagnetische meetprincipe en overtuigt door zijn hoge nauwkeurigheid.

Heeft u nog vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91