alt text
Proces- en programmaregelaar JUMO DICON touch met veel nieuwe functies

Gewoon goede dingen nog beter maken

Het functionele bereik van de proces- en programmaregelaar JUMO DICON touch is uitgebreid met tal van nieuwe functies. Uitgebreide besturingstaken kunnen via 4 in plaats van 2 regelkanalen worden gerealiseerd. Zo kunnen meerdere zones met slechts 1 apparaat geregeld en beheert worden.

Tot 4, door de gebruiker, te bewerken processchermen maken individuele visualisaties, snelle toegang tot processtatussen en eenvoudige en ongecompliceerde bediening mogelijk.

De DICON touch biedt zelfs voor complexe toepassingen de juiste oplossing met de functie-uitbreiding tot 16 wiskundige en logische formules en 4 timers. Zelfs uitgebreide tijdgestuurde processen kunnen met een hoge mate van flexibiliteit in de nieuwe versie worden geïmplementeerd via 32 gebruikersprogramma's en 16 bedieningscontacten. Daarnaast biedt de geïntegreerde opnamefunctie duurzame en fraudebestendige data-acquisitie van 8 analoge en 16 digitale waarden.

De DICON touch kan individueel worden aangepast aan de respectievelijke vereisten met het uitstekende besturingsalgoritme, de modulaire structuur en de communicatiemogelijkheden via de interfaces USB-host, USB-apparaat, RS422 / 485 Modbus-master of -slave, PROFIBUS DP, Ethernet en PROFINET IO-apparaat.

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 455.6 kB)
Persbericht (Engels)
(DOCX, 89.4 kB)
Persfoto
(132.2 kB)
Visitekaartje
( VCF, 246 B)

Haben Sie noch Fragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91