Insert your Text here.

Bürosituation

JUMO: Technisch Adviseur Engineering & Support

JUMO Nederland

Vacature Technisch Adviseur Engineering & Support

Als Technisch Adviseur in deze innovatieve omgeving draag jij elke dag bij aan de kwaliteit van JUMO over de hele wereld! Je beheert veel kennis over onze producten zodat je elke uitdaging die de klant hiermee heeft eenvoudig kan oplossen. Hiervoor gebruik je jouw kennis van Proces- en Meet- en Regeltechniek. Je bent verantwoordelijk voor een juiste technische serviceverlening naar klanten en collega’s toe. Dit doe je vanuit ons fijne kantoor in Weesp waar werknemers dagelijks bij elkaar komen. Wij zijn op zoek naar een technisch adviseur die gemotiveerd is om mee te groeien met deze ambitieuze organisatie!

Jouw takenpakket

Jij en je collega’s van de afdeling Engineering & Support zorgen ervoor dat alle vragen van in- en externe klanten over JUMO apparatuur en randzaken opgelost worden. Enkele van jouw taken zijn:

 • Aanspreekpunt bij uitdagingen van technische aard richting klanten en medewerkers;
 • Implementatie en configuratie van systemen;
 • Meet en Regeltechniek kennis gebruiken om processen te optimaliseren;
 • Ondersteuning van de accountmanagers.

Functie-eisen

Onze nieuwe medewerker presteert het best in een dynamische omgeving. Als Technisch Adviseur bij JUMO ben jij namelijk een zeer allround specialist. Je krijgt verschillende producten onder je hoede en er wordt van je verwacht dat je hier proactief mee aan de slag gaat. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, accurate, betrouwbare, en integere collega. En daarnaast heb je;

 • Een klantgerichte houding;
 • Kennis van Proces techniek;
 • Kennis van Meet- en regeltechniek ( PID );
 • Ervaring met PLC systemen;
 • Kennis van Microsoft Office;
 • Analytisch sterk en communiceert helder en overtuigend;
 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau.

Verder kun je in het Engels communiceren. Als je dit ook in het Duits kunt is dat een pré.

Bedrijfsprofiel

JUMO blinkt uit in het leveren van de beste kwaliteit én maatwerk voor zijn klanten. Het team van JUMO heeft altijd maar één doel voor ogen en dat is de verwachtingen van klanten over de hele wereld overtreffen!

JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. in Weesp is de Nederlandse vestiging van het internationaal opererende JUMO GmbH & Co. KG te Fulda, Duitsland. Naast het hoofdkantoor in Fulda heeft het bedrijf vijf dochterondernemingen in Duitsland. Internationaal zijn er vestigingen in verschillende landen waaronder dochterondernemingen zowel in Europa as in de Verenigde Staten. De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten wordt gegarandeerd door ons kwaliteitssysteem volgens NEN-EN-ISO 9001:2015.

Wij bieden

JUMO  biedt een fulltime functie in een hecht team met een zeer goede werksfeer. Wij dagen je dagelijks uit om het beste uit jezelf te halen. Zo biedt JUMO je veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Ook biedt JUMO een intern opleidingstraject om onze producten beter te leren kennen. Uiteraard ontvang je bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wil je hier alvast meer over weten, neem dan gerust contact op.

Hoe nu verder?

Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Rianne van Cann, HR, via PZ@jumo.net of 0294-491491.