Efficiëntie, veiligheid en transparantie

Thermische processen 4.0 met JUMO

Waarom tijd verspillen en ineffectief zijn als je eenvoudig het tegenovergestelde kunt doen? End-to-end systeemoplossingen van JUMO zijn perfect gecoördineerd van de sensor tot de cloud zodat ze de best mogelijke procesresultaten bereiken. Wanneer ze verbonden zijn met een JUMO variTRON automatiseringssysteem, draaien uw toepassingen letterlijk zichzelf. Ze kunnen vanaf elke locatie via onze Cloud/SCADA-oplossing transparant worden gevisualiseerd en geëvalueerd in één enkel dashboard. Ervaar het gemak van onze complete oplossingen!

Energiemonitoring via JUMO Cloud/JUMO smartWARE SCADA

Energiemonitoring via JUMO Cloud/JUMO smartWARE SCADA

Heeft u een oogje op uw energieverbruik?

We creëren maximale transparantie in het proces

Vermindering van het energieverbruik door proceswarmte vereist naadloze controle en visualisatie van uw energiebeheer. De JUMO Cloud en de JUMO smartWARE-familie bieden veilige en geavanceerde systemen voor procesbewaking, -regeling en -evaluatie. Topfuncties zijn onder andere het maken van individuele dashboards, een uitgebreid alarmsysteem, end-to-end encryptie en tal van andere voordelen.

Meer informatie over JUMO energiemonitoring

Aanraakpaneel en centrale verwerkingseenheid in één apparaat

Nieuwe toevoeging aan de JUMO variTRON familie

De JUMO variTRON 300/500 overtuigt al door zijn hoge prestaties en intuïtieve bediening. Ook de nieuwe telg uit de familie, de JUMO variTRON 500 touch, scoort als alles-in-één apparaat met overzichtelijke gebruikersinterfaces die zeer eenvoudig met de tastzin te bedienen zijn. Hierdoor wordt de implementatie van complexe meet-, regel- en automatiseringsoplossingen nog eenvoudiger.

Maak kennis met de allrounder
JUMO variTRON 500 touch

Touchpanel met geïntegreerde centrale verwerkingseenheid voor het automatiseringssysteem

JUMO Service

JUMO Service: volledig zorgeloos

De nieuwe JUMO Service

Je uitgebreide zorgeloze servicepakket

JUMO Service maakt het gebruik van JUMO-oplossingen nu nog eenvoudiger. Het slimme servicepakket omvat zowel telefonische ondersteuning als onderhoud op afstand. Bovendien garandeert het maximale ondersteuning bij de dagelijkse industriële werkzaamheden. Het energiepakket, dat beschikbaar is voor alle JUMO-oplossingen, kan op verzoek worden aangepast aan de individuele wensen van de klant. Het kan ook afspraken op locatie omvatten.

Organiseer een consultatiegesprek

Verdere hoogtepunten op de THERMPROCESS

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dit is een verplicht veld. Vul een voornaam in.
Dit is een verplicht veld. Vul een achternaam in.
Dit is een verplicht veld. Voer uw bedrijfsnaam in.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld. Vul een straat in.
Dit is een verplicht veld. Vul een postcode in.
Dit is een verplicht veld. Geef een locatie op.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld. Vul een e-mailadres in.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

Heeft u nog vragen ?

Sabine Hauß

Trade fair management

Telefoon :

+49 661 6003 2848 Neem contact op!