M+R 2023 in België

Ontdek JUMO in Antwerpen!

In de procesindustrie is het van essentieel belang om de productie voortdurend te controleren met behulp van geschikte instrumenten. Om de toenemende complexiteit van installaties en onvoorziene gebeurtenissen in de processen te kunnen blijven beheren, moet u zijn uitgerust met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Alle innovatieve ontwikkelingen op het gebied van procesinstrumentatie worden op 22 en 23 maart 2023 samengebracht in Antwerp Expo tijdens M+R 2023w/b>, het grootste Benelux-evenement in de sector.

Trends en Innovaties in Procestechnologie

"Masterclasses" op de M+R Expo

Door onze lange ervaring op het gebied van sensor- en automatiseringstechnologie kennen wij tot in detail de vereisten voor een schaalbare oplossing van de sensor tot de cloud.
Tijdens de Masterclasses op 23 maart 2023 van 13:30 - 14:30 uur kunt u van onze experts leren over de praktische mogelijkheden om een PLC te optimaliseren.

Masterclass programma in een oogopslag
image alt text

Onze experts kijken uit naar uw bezoek en uw vragen!

Maak een afspraak

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dies ist ein Pflichtfeld. [required]; Bitte in diesem Feld nur die Zeichen "a-z" oder "A-Z" eingeben. [Eingabe von Ziffern]; Bitte geben Sie Ihren vollständigen Namen ein.[nur 1 Zeichen eingegeben]
Dies ist ein Pflichtfeld. [required]; Bitte in diesem Feld nur die Zeichen "a-z" oder "A-Z" eingeben. [Eingabe von Ziffern]; Bitte geben Sie Ihren vollständigen Namen ein. [nur 1 Zeichen eingegeben]
Kies een optie.
Kies een optie.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

image alt text

We kijken uit naar uw virtuele bezoek.

Bezoek ook onze virtuele tentoonstelling

Op ons bekroonde evenementenplatform vindt u op de verschillende beursstands informatie over onze innovaties en actuele thema's. Daarnaast kunt u boeiende video's verwachten van praktijkgerelateerde lezingen tijdens onze live evenementen.

Ontdek het JUMO Xperience platform

Maak een afspraak

Fanny Reygaert

Organisatie van de tentoonstelling

Telefoon:

+32 87 595300 Maak nu een afspraak