Please insert a title here

Please insert a headline here

Please insert your text here

AQUA NEDERLAND 2024

Ontdek wat JUMO te bieden heeft in Gorinchem!

JUMO is ook dit jaar weer exposant op Aqua Nederland. De water vakbeurs van Nederland waar de toekomst van watermanagement centraal staat. In de Evenementenhal in Gorinchem worden drie dagen lang vraag en aanbod op het gebied van de complete waterketen samengebracht. Bij onze stand D.108 biedt JUMO alles voor de analyse van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water- en rioolbeheer. We kijken uit naar jouw bezoek!

Watertechnologie met de innovatieve Single Pair Ethernet (SPE) sensoren

Ontdek de toekomst van watertechnologie met de innovatieve Single Pair Ethernet (SPE) sensoren van JUMO, die gebruikmaken van geavanceerde digitale sensortechniek. Dankzij SPE-sensoren is slechts één aderpaar nodig voor zowel stroomvoorziening als datatransmissie, waardoor de installatie moeiteloos en ongecompliceerd wordt. Met behulp van een switch en geavanceerde digitale sensortechnologie zorgen de SPE-sensoren voor een nauwkeurige en betrouwbare meting van sensorwaarden. Deze technologie maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar zorgt ook voor efficiënte en snelle digitale overdracht van informatie. Hierdoor wordt een directe verbinding met de JUMO Cloud mogelijk, waardoor je op elk moment toegang hebt tot waardevolle gegevens en de mogelijkheid om op afstand te monitoren en beheren. Deze integratie van digitale sensortechniek maakt de watertechnologie van JUMO niet alleen geavanceerd maar ook toekomstbestendig.

Single Pair Ethernet (SPE)

Single Pair Ethernet (SPE)

JUMO Watertechniek

JUMO Watertechniek

JUMO watermanagement

Ben je op zoek naar 24/7 inzicht in jouw procesverloop? Maak dan tijdens Aquaned 2024 kennis met het slimme en schaalbare IIoT platform van JUMO, JUMO Cloud of JUMO smartWARE SCADA oplossing voor watertechniek. Naast (robuuste) analyse apparatuur voor het bewaken van bijvoorbeeld belangrijke afvalwater-/waterparameters in gemeenten of industriële toepassingen biedt JUMO op stand D.108 online sensortechniek en veilig databeheer zoals een Cloud of SCADA-oplossing. Onze medewerkers vertellen je graag alles over een volledig custom-made dasboard waarin al jouw wensen kunnen worden geïmplementeerd. Denk aan plant-gerelateerde bijzonderheden. Evaluatie, controle en monitoring is mogelijk via een browser op u PC, tablet of mobiele telefoon. Het aantal gebruikers is onbeperkt.

Afspraak maken?

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dit is een verplicht veld. Vul een voornaam in.
Dit is een verplicht veld. Vul een achternaam in.
Dit is een verplicht veld. Voer uw bedrijfsnaam in.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld. Vul een straat in.
Dit is een verplicht veld. Vul een postcode in.
Dit is een verplicht veld. Geef een locatie op.
Kies een optie.
Dit is een verplicht veld. Vul een e-mailadres in.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

Bezoek onze!

Saskia van der Laan

Beursorganisatie

Telefoon:

+31 294 49 14 91 Stuur ons een email