Please insert a title here

Please insert a headline here

Please insert your text here

AQUA NEDERLAND 2023

Ontdek JUMO in Gorinchem!

JUMO is ook dit jaar weer exposant op Aqua Nederland. Dé water vakbeurs van Nederland. In de Evenementenhal in Gorinchem worden drie dagen lang vraag en aanbod op het gebied van watertechnologie, watermanagementdiensten en kennisproducten samengebracht. Op stand J.122 van JUMO vindt u alles wat u nodig heeft voor analyse van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water- & rioolbeheer. Wij verheugen ons op uw komst!

JUMO Watertechniek

JUMO Watertechniek

JUMO watermanagement

Bent u op zoek naar 24/7 inzicht in uw procesverloop? Maak dan tijdens Aquaned 2023 kennis met het slimme en schaalbare IIoT platform van JUMO, JUMO Cloud of JUMO smartWARE SCADA oplossing voor watertechniek. Naast (robuuste) analyse apparatuur voor het bewaken van bijvoorbeeld belangrijke afvalwater-/waterparameters in gemeenten of industriële toepassingen biedt JUMO op stand J.122 online sensortechniek en veilig databeheer zoals een Cloud of SCADA-oplossing. Onze medewerkers vertellen u graag alles over een volledig custom-made dasboard waarin al uw wensen kunnen worden geïmplementeerd. Denk aan plant-gerelateerde bijzonderheden. Evaluatie, controle en monitoring is mogelijk via een browser op u PC, tablet of mobiele telefoon. Het aantal gebruikers is onbeperkt.

Digitale sensortechnologie en JUMO variTRON

Het JUMO variTRON automatiseringssysteem vormt samen met digitale sensortechniek de kern van het IIoT platform een systeemoplossing voor waterbehandeling. De belangrijkste analyseparameters zoals pH, redox, zuurstof, troebelheid of geleidbaarheid worden geïntegreerd via het JUMO digiLine sensornetwerk (modbus TCP) of via IO-link. Sensoren met draadloze transmissie maken het plaatje compleet. De verbinding van conventionele analoge sensoren is uiteraard ook mogelijk.

JUMO digiLine

JUMO digiLine

Cloud

Cloud

Van Sensor naar Cloud of SCADA

Naast besturingstechnische taken is toegang van analyse sensoren via variTRON tot JUMO Cloud eenvoudige realiseerbaar. Up-to-date en veilige gegevensprotocollen worden gebruikt. Handmatige gegevens (bijv. van laboratoriumcontroles) kunt u opslaan en evalueren in de Cloud-database. Dit gaat gemakkelijk via de browser op u smartphone, tablet of PC vanaf iedere plek ter wereld.

Maximaal beschikbaar

Uitwisseling van geodata (GIS) of milieu- en weergegevens is eveneens mogelijk binnen de JUMO CLOUD en SCADA omgeving. Maximale beschikbaarheid en gegevensbeveiliging vormt de maatstaf van het JUMO IIoT platform de systeemoplossing voor de water- en afvalwaterindustrie in Nederland en daarbuiten. Bezoek de JUMO stand J.122 tijdens Aquaned 2023 van 21 tot 23 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. Wij verheugen ons op uw komst!

image alt text

Oplossingen voor de water- en afvalwaterindustrie

Maak direct een afspraak en ontvang uw gratis ticket

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dies ist ein Pflichtfeld. [required]; Bitte in diesem Feld nur die Zeichen "a-z" oder "A-Z" eingeben. [Eingabe von Ziffern]; Bitte geben Sie Ihren vollständigen Namen ein.[nur 1 Zeichen eingegeben]
Dies ist ein Pflichtfeld. [required]; Bitte in diesem Feld nur die Zeichen "a-z" oder "A-Z" eingeben. [Eingabe von Ziffern]; Bitte geben Sie Ihren vollständigen Namen ein. [nur 1 Zeichen eingegeben]
Kies een optie.
Kies een optie.

Met uw aanvraag geeft u ons een opdracht die wij graag naar uw tevredenheid willen vervullen. De in dit verband verzamelde gegevens worden opgeslagen. Om uw verzoek naar tevredenheid te verwerken, is het noodzakelijk om alle bestaande velden in te vullen (alleen de velden gemarkeerd met * zijn verplicht). We gebruiken uw gegevens om uw verzoek te verwerken als onderdeel van het bedrijfsproces. Er is geen persoonlijk gebruik. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Wij behouden de statistische analyse van geanonimiseerde datagegevens.

Bezoek onze stand J.122

Saskia van der Laan

Beursorganisatie

Telefoon:

+31 294 49 14 91 Gratis Ticket