FOOD Technology 2023

Ontdek JUMO in Den Bosch!

Op 12 en 13 april a.s. is JUMO exposant op het FOOD Technology event in de Brabanthallen Den Bosch. Op stand F84 van JUMO laten wij het beste zien op het gebied van sensoren en automatiseringsoplossingen voor de voedingsmiddelenbranche. JUMO is al decennia lang vaste partner in deze veelzijdige branche. Naast sensoren voor het nauwkeurig meten van temperatuur, druk, geleidbaarheid en pH, bieden wij innovatieve mogelijkheden voor procesautomatisering met custom-made visualisatietechniek.

Niveauschakelaar JUMO ZELOS

Niveauschakelaar JUMO ZELOS

Innovaties van JUMO

Ontdek de mogelijkheden van digitale sensortechniek met JUMO digiLine. Het systeem is ontworpen voor vloeistofanalyse. De sensoren kunnen eenvoudig worden aangesloten op bovenliggende PLC besturingssystemen. Een andere innovatie van JUMO is de niveauschakelaar JUMO ZELOS. Deze robuuste schakelaar detecteert nauwkeurig het niveau van vloeistoffen en vaste stoffen, bijvoorbeeld bij opslag van grondstoffen. Wat betreft voedselveiligheid kan de gebruiker vertrouwen op EHEDG-gecertificeerde temperatuur-, druk- en geleidbaarheidssensoren van JUMO. Het PEKA adapter systeem maakt het aanbod compleet. Kortom wil jij als fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie kunnen vertrouwen op het hygiënisch ontwerp en wil jij 24/7 inzage in jouw productieproces? Bezoek dan onze stand tijdens FOOD Technology 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Maak afspraak

Heb je vragen of wil je tijdens de Food Technology een persoonlijk gesprek met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op!

Dit is een verplicht veld. Vul een achternaam in
Dit is een verplicht veld. Vul een geldig e-mail adres in

Contact


Beurzen en events

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91