Digitale optische sensor voor opgeloste zuurstof in waterige oplossingen

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 122kB)
Persfoto
(JPG, 100kB)
Visitekaartje
(VCF, 246B)

De sensorbehuizing is gemaakt van resistent PVC, waardoor de JUMO digiLine O-DO S10 zowel in zoet als in zout water kan worden gebruikt. Gebaseerd op het innovatieve en gebruiksvriendelijke aansluitconcept van het JUMO digiLine bussysteem, kan het eenvoudig en snel via plug and play op de digiLine master worden aangesloten. Het systeem maakt ook een efficiëntere en snellere bekabeling mogelijk van systemen waarin meerdere parameters tegelijkertijd op verschillende punten moeten worden gemeten.

Innovatief is ook het in de sensor geïntegreerde moderne sensorbeheer. Om de processen en procedures te optimaliseren, worden relevante bedrijfsgegevens gedurende de gehele sensorlevenscyclus geregistreerd. Dit omvat onder meer het registreren van de bedrijfsuren en functies die voorspellend onderhoud mogelijk maken. Denk hierbij aan een tijdige signalering van een noodzakelijke kalibratie of een noodzakelijke vervanging van de sensorkap.

Een RS485 Modbus RTU-interface en een analoge uitgang (4 tot 20 mA) zorgen voor een eenvoudige systeemintegratie met veldapparatuur en procesbesturingssystemen. Het meetbereik van de sensor is 0 tot 20 mg / l, het temperatuurbereik waarin het kan worden gebruikt ligt tussen -5 en +50 ° C.

Heeft u vragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91