multifunctionele vierdraadsmeetomvormer JUMO dTRANS T06 Ex
INTUITIEVE BEDIENING EN HOGE BETROUWBAARHEID

JUMO meetomvormer voor SIL en Ex

De nieuwe multifunctionele vierdraadsmeetomvormer JUMO dTRANS T06 Ex in DINrail behuizing is geschikt voor veeleisende SIL- en Ex-toepassingen.

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 120kB)
Persfoto
(JPG, 78kB)
Visitekaartje
( VCF, 246B)

De meetingang heeft een resolutie van 22 bit met schakelbare ruisonderdrukking en werkt uiterst nauwkeurig. De SIL-optie voldoet aan de vereisten voor SIL 2 / SIL 3 volgens DIN EN 61508 en PL c of PL d volgens DIN EN ISO 13849. Bovendien voldoet de JUMO dTRANS T06 Ex aan de ATEX- en IECEx-vereisten tot Zone 0.

Een bijzonder hoge elektrische isolatie garandeert een uitstekende signaalstabiliteit, zelfs onder moeilijke meetomstandigheden. De intuïtieve bediening wordt uitgevoerd via 4 knoppen en een LCD-display, die ook kan worden gebruikt om informatie over het meetpunt weer te geven. De veilige SIL-configuratie wordt ondersteund door een handig installatieprogramma. Als bijzonderheid kan op het apparaatdisplay ook een configuratiegebonden aansluitschema worden opgeroepen.

Het apparaat kan worden gebruikt met weerstandsthermometers en thermokoppels, evenals met WFG / potentiometers en spannings- / stroomsignalen. Het zet deze ingangssignalen om in een uitgangssignaal 0 (2) tot 10 V of 0 (4) tot 20 mA. De universele meetinvoer met 22-bit resolutie zorgt voor de hoogste meetprecisie met de JUMO dTRANS T06 Ex.

De compacte DINRail behuizing met een totale breedte van slechts 22,5 mm en gecodeerde steekklemmen maken een snelle montage in schakelkasten en een veilige uitwisseling bij eventuele kalibratie- en onderhoudswerkzaamheden mogelijk. Alle belangrijke omvormer informatie kan worden opgevraagd en gevisualiseerd via een RS485-interface.

Haben Sie noch Fragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91