DE JUMO BLACKLINE CR 4R ZORGT VOOR PROCESBETROUWBAARHEID

Groot meetbereik en veelzijdige toepassingsmogelijkheden

De conductieve vierpolige geleidbaarheidssensor JUMO BlackLine CR 4P met geïntegreerde temperatuursonde is geschikt voor het meten van zowel lage als hoge geleidbaarheid. Een breed meetbereik van 1 µS / cm tot 300 mS / cm wordt bereikt door het gebruik van vierpolige meettechniek.

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 102.2 kB)
Persbericht (Engels)
(DOCX, 102.5 kB)
Persfoto
(JPG, 518 kB)
Visitekaartje
( VCF, 246B)

Deze technologie biedt ook andere technische voordelen, zoals een verminderde gevoeligheid voor verontreinigende stoffen. Verder vinden er geen storende polarisatie-effecten plaats, die de meetwaarde beïnvloeden.

De meetelektroden van de JUMO BlackLine CR 4P zijn gemaakt van speciaal grafiet dat slijtvast en robuust genoeg is om chemicaliën te weerstaan. Door het beproefde ontwerp kan de sensor eenvoudig worden geïnstalleerd in standaard verkrijgbare procesfittingen met een Pg 13,5-draad.

JUMO BlackLine CR 4P kan worden aangesloten op transmitters voor elektrolytische geleidbaarheid, zoals de JUMO AQUIS 500 CR of de JUMO AQUIS touch. De sensor kan ook worden aangesloten op geschikte draagbare meetinstrumenten. JUMO digiLine CR meetelektronica verandert de JUMO BlackLine CR 4P in een digitale component van moderne waterinstallaties "4.0" met digiLine / Modbus-interface.

 


Typische toepassingsgebieden voor de JUMO BlackLine CR 4P zijn zeewatertoepassingen, spoel- en zuiveringsbaden, het meten van de mestconcentratie of drink- en bronwatertoepassingen.

Haben Sie noch Fragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91