JUMO TECLINE CR S01 IS ROBUUST EN BETROUWBAAR

De nieuwe compacte klasse in geleidbaarheidsmeting

De twee-elektroden geleidbaarheidssensor JUMO tecLine CR S01 heeft een bijzonder compact ontwerp. Het is universeel inzetbaar dankzij het grote meetbereik en de weerstand tegen kou, hitte en druk.

Downloads voor persbericht

Persbericht (Duits)
(DOCX, 95.8 kB)
Persbericht (Engels)
(DOCX, 93.6 kB)
Persfoto
(JPG, 537 kB)
Visitekaartje
( VCF, 246B)

De JUMO tecLine CR S01 meet betrouwbaar in een temperatuurbereik -40 tot +100 °C en in een meetbereik van 1 tot 5.000 μS / cm. Door gebruik te maken van 2 hoogwaardige en corrosiebestendige roestvaststalen elektroden, die zijn ingebed in een robuuste kunststof behuizing van PEEK, kan de sensor in verschillende media worden gebruikt. Hierdoor is de JUMO tecLine CR S01 de ideale partner voor airconditioning- en koelsystemen of installaties voor omgekeerde osmose. Het kan ook worden gebruikt in algemene drink- en zwembadwatertoepassingen of in proceswater dat chemicaliën bevat.

De procesaansluitingen zijn verkrijgbaar in versies met roestvast staal, vernikkeld messing en polyamide (PA). Het compacte ontwerptype maakt een eenvoudige en ruimtebesparende installatie in alle varianten mogelijk. Door zijn korte insteeklengte is het apparaat ook geschikt voor buizen met kleine nominale breedtes. De solide externe elektroden zijn zeer eenvoudig te reinigen, wat het onderhoud aanzienlijk vermindert.

 

JUMO tecLine CR S01 kan worden aangesloten op standaard meetomvormers voor elektrolytische geleiding. Voorbeelden zijn de ecoTRANS-, dTRANS CR02-, AQUIS 500 CR- of AQUIS touch JUMO-apparaat series. JUMO digiLine CR meetelektronica verandert de nieuwe sensor in een digitale component van moderne waterinstallaties "4.0" met digiLine / Modbus-interface.

Haben Sie noch Fragen?


Pers

Saskia van der Laan +31 294 49 14 91 +31 294 49 14 91