More than sensors+automation
Zoeken

Beurzen

 • Online Event FHI: Industrial Ethernet Event 2021

  Online Event FHI: Industrial Ethernet Event 2021, 23.03.2021 - 25.03.2021

  JUMO laat u zien welke technologieën je toepast om data van Wireless sensor via PLC/Gateway en OPC UA in de CLOUD te kunnen visualiseren.

  Door Dirk Kop, JUMO 24 maart a.s. 14.00 uur
  Tijdens dit event georganiseerd door het FHI informeren informeren verschillende bedrijven u middels interactieve webinars, over de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van industriële communicatie.

   

  Wat kunt u van JUMO verwachten? Op woensdag 24 maart 14.00 uur verzorgt onze collega Dirk Kop een interessant online webinar over OPC UA en de Cloud:

  Frisse lucht, voldoende luchtvochtigheid en een stabiele temperatuur is essentieel voor een gezond werkklimaat binnen de gebouwen en bedrijven, dit verhoogt de efficiëntie en de productiviteit van mensen. Door de juiste parameters in beeld te brengen en daar op te sturen kan automatisering en digitalisering een bijdrage leveren aan dit gezonde werkklimaat.

  Het meten van de temperatuur, luchtvochtigheid en CO² vind steeds vaker plaats d.m.v. wireless sensoren. De ontvanger van deze sensoren wordt steeds vaker opgenomen in de PLC besturing. Zo dient de ontvanger ook als gateway die de data verstuurd naar de CLOUD zodat deze data voor elke gerechtigde gebruiker overal beschikbaar is. U kunt zich hier aanmelden.

 • Aqua Nederland Vakbeurs 2021

  Aqua Nederland Vakbeurs 2021, 23.03.2021 - 25.03.2021 in de Evenementenhal te Gorinchem

  Het toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche Aqua Nederland Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 maart in Evenementenhal Gorinchem. De beurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties. Van JUMO kunt u wederom de nieuwste analyseapparatuur verwachten uitgebreid met een absolute innovatie op het gebied van automatisering. Met JUMO variTRON 500 heeft u een geheel nieuw besturingssysteem in handen. Flowmeting, draadloze techniek en IO-link instrumentatie maken het aanbod compleet. Kom het zelf ervaren! Ons standnummer is J.122.

   

  * Het live event is onder voorbehoud en afhankelijk van het dan geldend advies vanuit de overheid in verband met COVID-19. Deze beurs is ivm de pandemie verplaatst naar 2022.

 • Online Event FHI: Industriële veileigheid

  Online Event FHI: Industriële veileigheid , 21.04.2021 - 22.04.2021

  Deze week staat in het teken van veiligheid, fysieke veiligheid wel te verstaan. Waarbij we ons richten op twee werelden van de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende werelden maar vaak met een zelfde uitgangspunt; het moet veilig. Niet alleen omdat de mens het kapitaal betreft van uw bedrijf, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn.

   

  *Aanmeldlink volgt z.s.m.

 • Online Event FHI: Instrumentatie & Analyse

  Online Event FHI: Instrumentatie & Analyse, 27.05.2021 - 27.05.2021 in Online

  FHI online: Instrumentatie & Analyse

  Wekelijks loopt de engineer of technisch manager tegen problemen en vraagstukken aan waar een oplossing voor gezocht dient te worden. En het liefst zo snel mogelijk. Tegelijkertijd zien we een ontwikkeling in de markt waarbij technisch expertise bij de eindgebruiker steeds schaarser wordt. 

  Met de “Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van…” spelen we hierop in.

   

  *Aanmeldlink volgt z.s.m.

 • Online Event FHI: Waterstof

  Online Event FHI: Waterstof, 03.06.2021

  Op 3 juni a.s. vindt het online FHI event over Waterstof plaats.

  Er wordt een grote rol verwacht van waterstof in de verduurzaming van het energieverbruik. De eerste waterstofauto’s en tankstations zijn een feit, er wordt getest met het bijmengen van waterstof in het gasnet en er zijn plannen voor grootschalige productie en opslag van waterstof op de noordzee.

  Om waterstof te kunnen gebruiken in nieuwe of bestaande installaties, is het echter belangrijk om te weten hoe het gas zich gedraagt in verschillende situaties en wat dit betekent voor de gebruikte instrumentatie en materialen. Dit en meer komt aan bod tijdens dit online event over Waterstof.

   

  *Aanmeldlink volgt z.s.m.