Temperatuurmeting

Temperatuurmeting

De juiste temperatuur tijdens het rijpen van vlees of het koel houden is een belangrijke kwaliteitsbepaling bij de productie van vleesproducten. Te hoge temperaturen zorgen ervoor dat vlees eerder bederft en kunnen leiden tot een snelle groei van schadelijke bacteriën. Omgekeerd kan een te lage temperatuur leiden tot kwaliteitsverlies door vriesbrand.

Aanbevolen oplossing voor temperatuurbewaking

Onze oplossing voor temperatuurmeting

Optimale temperaturen in de koelkamer

Onze sensoren zijn aangepast aan de processen in de vleesindustrie en bieden maximale procesbetrouwbaarheid. Samen met onze regel- en automatiseringsoplossingen krijg je als het ware een compleet pakket . Dankzij onze sensoren heb je geen zorgen meer over de wettelijke vereisten voor volledige temperatuurdocumentatie. Deze is geautomatiseerd en kan met één druk op de knop worden opgevraagd.

Jouw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Team Sales +31 294 49 14 92 +31 294 49 14 92