Kookkamer

Over het algemeen worden in slagerijen kook- en rookkamers gebruikt. In grote industriële installaties worden de twee systemen vaak gecombineerd in zogenaamde continue of semi-continue systemen. In deze systemen is een zeer nauwkeurige temperatuurmeting en -regeling essentieel, omdat dit de kwaliteit van het eindproduct bepaalt.

Onze productaanbevelingen voor jouw oplossing

Onze oplossing voor de kookkamer

Snel, veilig en nauwkeurig

Hoe gelijkmatiger de garing, hoe hoger de kwaliteit van het eindproduct en dus ook de tevredenheid van jouw klanten. Met de JUMO FOODtemp, een robuuste en waterdampdichte insteekweerstandsthermometer voor kook-, sudder- en bakprocessen, en de JUMO variTRON 500, ons krachtige automatiseringssysteem, krijg je een slimme oplossing voor nauwkeurige temperatuurmeting. Als alternatief zijn ook complexe regel- en besturingstaken mogelijk via de JUMO DICON touch, een twee-/vierkanaals proces- en programmaregelaar met geïntegreerde schermrecorder.

Jouw contactpersoon


Branche specialist levensmiddelen en dranken

Team Sales +31 294 49 14 92 +31 294 49 14 92