More than sensors+automation

Onderhoud & kalibratie

Onze onderhoudsdienst helpt u graag om de werking van uw systeem optimaal te houden. Om storingen te voorkomen en downtime tegen te gaan werken wij nauw samen met onze klanten. JUMO biedt een op maat gemaakt onderhoudsplan aan, voorzien van alle vereiste rapporten, documentatie en protocollen.

Veld service
  |  DKD kalibreerdienst  |
Onderhoudsconcepten en overeenkomsten

Download - heeft u setup software voor onze producten nodig? bezoek dan onze Software-download pagina
Product Archief - heeft u informatie over oudere producten nodig? bezoek dan onze Product archief pagina

Veld service

• configuratie door onze specialisten
  • competente instelling van het apparaat
  • inbedrijfstelling vergezeld door een protocol
  • archivering van parameters die gevonden zijn op uw computer, met het JUMO setup programma
  • instructies en training voor uw personeel

meer...

DKD kalibreerdienst

• gecertificeerd conform DIN EN ISO/IEC 17025
  • laboratorium ID is DKD-K09501
  • kalibratie bereik van –80 ° tot +1100 °C
  • kalibratie van weerstands-temperatuursensoren en thermokoppels, druksensoren en dataloggers
  • kalibratie van producten van derden als service met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
  • rendabele serie-kalibratie van platina-weerstandsthermometers met een bereik van 0 °C tot +150 °C

meer...

Onderhoudsconcepten en overeenkomsten

• oprichten van een onderhoudsverslag inclusief kwaliteit relevante protocollen
  • definitie van onderhoudsconcepten voor apparaten en machines
  • controleren van kalibratie schema's
  • het op tijd vervangen van versleten onderdelen
  • offertes in-huis of op-locatie

meer...