More than sensors+automation
Zoeken

Service & Support

Het is de kwaliteit van onze producten dat verantwoordelijk is voor het hoge niveau van klanttevredenheid. Maar onze betrouwbare after-sales service en uitgebreide ondersteuning worden ook zeker gewaardeerd. Op de support & service pagina kan u kennismaken met de belangrijkste diensten die wij leveren rond onze innovatieve JUMO producten. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met onze vakkundige medewerkers op telefoonnummer +31 294 49 14 93.

JUMO Service & Support... Laat niets te wensen over!

Download - heeft u setup software voor onze producten nodig? bezoek dan onze Software-download pagina
Product Archief - heeft u informatie over oudere producten nodig? bezoek dan onze Product archief pagina

Productie

Op zoek naar een krachtig systeem of naar een componenten leverancier?
Of het nu metaal technologie, elektronische assemblages of precisie-fit sensoren zijn en of het nu in kleine series of in massa's geproduceerd moet worden - wij zijn uw partner. Van ontwikkeling tot productie, wij leveren alle stappen vanuit 1 vast punt.

meer...

Educatie & informatie

Wilt u in uw bedrijf de kwaliteit van processen verhogen of een systeem optimaliseren?
Maak dan gebruik van de educatie en informatie die wij aanbieden op onze site en neem deel aan de know-how van een wereldberoemde fabrikant.

meer...

Diensten

Maak gebruik van onze full support diensten behorend bij ons completeproduct assortiment.
Of het nu gaat om consulting, product selectie, engineering of een optimaal gebruik van onze producten - Ook in uw regio hebben wij een team van competente medewerkers klaar staan voor al uw vragen.

meer...

Onderhoud & kalibratie

Onze onderhoudsdienst helpt u graag om de werking van uw systeemoptimaal te houden. Om storingen te voorkomen en downtime tegen te gaan werken wij nauw samen met onze klanten. JUMO biedt een op maat gemaakt onderhoudsplan aan, voorzien van alle vereiste rapporten, documentatie en protocollen.

meer...