More than sensors+automation

Diensten

Maak gebruik van onze full support diensten behorend bij ons completeproduct assortiment.

Of het nu gaat om consulting, product selectie, engineering of een optimaal gebruik van onze producten - Ook in uw regio hebben wij een team van competente medewerkers klaar staan voor al uw vragen.

Software en automatisering oplossingen
  |  Reparatie service  | Configuratie service  |
Onderdelen & Spare Parts  | Telefonische ondersteuning | Technische ondersteuning | Checklists

Download - heeft u setup software voor onze producten nodig? bezoek dan onze Software-download pagina
Product Archief - heeft u informatie over oudere producten nodig? bezoek dan onze Product archief pagina

Software en automatisering oplossingen

• ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen
  • configuratie op maat van de MC apparaten/modules en installatie van de software producten
  • individuele training van uw operationale personeel op locatie
  • hardware en software van één bron
  • technische support over de telefoon zonder dure service hotlines

meer...

Reparatie service

• spoedreparaties binnen 1 à 2 dagen na telefonisch overleg vooraf
  • aanpassen van opties
  • upgrades/updates voor hardware en software
  • back-up van uw klantspecifieke configuratiegegevens
  • reparatiebericht zonder meerprijs
  • op verzoek kostenraming vooraf, zonder meerprijs

meer...

Configuratie service

• services met betrekking tot systeem modernisatie
  • ondersteuning met de definitie van vereisten en productkeuze
  • het maken van een aangepaste connectie diagram
  • documentatie van de configuratie
  • optimaal gebruik van alle mogelijkheden van JUMO producten

meer...

Onderdelen & Spare Parts

• gebruiksartikelen, zoals: Grafiek papier, elektroden, buffer oplossingen, etc.
  • uitgebreide voorraad
  • losse onderdelen op lange termijn beschikbaar
  • snelle en betrouwbare service op het gebied van losse onderdelen

meer...

Telefonische ondersteuning

• Snelle en vakkundige support
  • directe verbinding, geen dure service hotlines
  • individuele support, ook zonder service overeenkomst

meer...

Technische ondersteuning

• Vakkundige support
  • Snel uw garantie of onderhoudsvraag indienen

meer...

Checklists

• Ter ondersteuning in de selectie van applicatie gerichte producten
  • Duidelijke checklists - stapsgewijze te doorlopen

meer...