More than sensors+automation
Zoeken

Service initiatief van de ZVEI

Automatisering wordt een steeds belangrijke factor in het verzekeren van een hoge productiviteit. De constante ontwikkeling van poducten, systemen en oplossingen vragen om expert consulting en service gedurende de gehele levenscyclus.

Gebruikers van automatiseringsoplossingen zijn steeds meer gefocused op hun kerncompetenties.Daarom verwachten zij competente service van de leveranciers van producten, systemen en oplossingen. Er wordt bijvoorbeeld support verwacht van de design fase en ook tijdens de gehele levensduur, inclusief updating en modernisering. Om aan deze klanteneisen te voldoen, breiden de leden van de ZVEI hun services uit.

Om meer tranparantie te realiseren hebben de leden van de ZVEI hun services geherstructureerd en opnieuw gedefinieerd. Deze zijn modulair, daarom kunnen ze worden aangeboden en geselecteerd in elke combinatie die nodig is.

U kunt meer informatie vinden over de basis structuur en een omschrijving van de lessen in de ZVEI brochure.

Download Prospect Services in Automatisering (PDF file)

Als een langdurig lid van ZVEI, steunt JUMO het "Services in Automatisering" initiatief en heeft de nieuwe structuur voor service klassen geïmplementeerd.

Voor meer informatie, neem contact op met service.nl@jumo.net.