More than sensors+automation
Zoeken

JUMO strijdt tegen kanker als KWF Zakenvriend

PI KWF

JUMO strijdt tegen kanker als KWF ZakenvriendJaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur…en dus veel te veel.
Daarom komt JUMO als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen deze ziekte.


JUMO deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt JUMO als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

KWF Zakenvriend
Als KWF Zakenvriend steunt JUMO onderzoek naar kanker. Met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

Sta ook op tegen kanker
Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding: http://www.staoptegenkanker.nl/bedrijven

Downloads

Contact

Inhoudelijke informatie

Saskia van der Laan
Telefoonnummer: +31 294-491495
E-mail: Vorname Punkt Nachname at jumo Punkt net