Gecertificeerd leerbedrijf

JUMO is gecertificeerd leerbedrijf om studenten te begeleiden tijdens stageperiodes. Daarnaast bieden wij HBO'ers de mogelijkheid hun afstudeerscriptie vorm te geven en te realiseren. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jouw opleiding kunt afronden, zorgen wij er voor dat er genoeg aandacht is voor JOU!


Wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden studenten de mogelijkheid stage te lopen op de afdeling techniek, administratie en op de afdeling marketing. Volg jij een opleiding in de techniek, in de administratieve richting of richting sales/marketing en zoek jij een stage plek of ben jij op zoek naar een afstudeercasus voor jouw scriptie?

 

 

VAN HARTE WELKOM BIJ JUMO!

Wie is JUMO?

JUMO is fabrikant van industriële sensoren en automatiseringsoplossingen en dochter van het in Duitsland gevestigde JUMO GmbH & Co. KG.

Met onze innovatieve producten dragen wij bij aan het succes van onze partners en aan oplossingen op het gebied van duurzaamheid, milieu, gezondheid en welzijn.

Wij streven ernaar onze kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken.

De vestiging in Weesp bestaat uit een verkoopafdeling, een kantooromgeving en een eigen engineering en sensoren productie afdeling. 

Momenteel werken in Weesp 35 mensen. Wereldwijd heeft JUMO 24 vestigingen en 40 agentschappen met in totaal 2.300 werknemers.

 


Welke certificeringen heeft JUMO?

  • Erkend leerbedrijf
  • NEN-EN ISO 9001:2015

Als gecertificeerd bedrijf staat JUMO voor kwaliteit. Naast het certificaat voor erkend leerbedrijf beschikt JUMO over de ISO 9001 normering.

De internationale ISO 9001-norm vormt een eisenkader voor een kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001 benadrukt het belang van de wensen van de klant, van kwaliteit en van continue ontwikkeling. Door processen en prestaties te verbeteren, voldoet een organisatie beter aan de behoeften van haar klanten. Dit biedt nieuwe zakelijke kansen en versterkt de concurrentiepositie, wat uiteindelijk leidt tot meer winst. Daarnaast eist de overheid om een ISO 9001 certificaat tijdens aanbesteding.

Voor wie?

Wij zijn erkend door het SBB (samenwerking beroepsorganisatie bedrijfsleven). 

          

Met welke opleidingen kan je bij JUMO stagelopen?

(Junior) accountmanager - Crebo 25132 - niveau 4
Commercieel medewerker - Crebo 25134 - niveau 3
Vestigingsmanager groothandel - Crebo 25137 - niveau 4
Management assistent - Crebo 25574 - niveau 4
Medewerker marketing & communicatie - Crebo 25148 - niveau 4
Medewerker secretariaat & receptie - Crebo 25150 - niveau 2
Office assistent (secretaresse) - Crebo 25573 - niveau 3
Financieel administratief medewerker - Crebo 25139 - niveau 3
Medewerker (financiële) administratie - Crebo 25149 - niveau 2
Logistiek medewerker - Crebo 25371 - niveau 2
Commercieel technicus engineering - Crebo 25296 - niveau 4
Eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek & instrumentatie - Crebo 25304 - niveau 3
Monteur service en onderhoud installaties & systemen - Crebo 25308 - niveau 2
Technicus engineering - Crebo 25297 - niveau 4
Technicus service en onderhoud elektrotechniek & instrumentatie - Crebo 25309 - niveau 4

 

Studeer je momenteel af en ben je op zoek naar een afstudeer cases?
Dan nodigen wij jou van harte uit te informeren naar de mogelijkheden.

Lightbulb logo

SUCCESS STORY

PRAKTIJK


Priscilla - MBO Secretaresse/Managementassistente

''Ik heb twee keer stage gelopen bij JUMO. Mijn eerste stage was op de afdeling administratie. Ik deed toen de opleiding secretaresse en kwam daarvoor terecht op de afdeling administratie. In dat jaar heb ik veel geleerd. Ik heb destijds de telefoon beantwoord, bestellingen van klanten in het systeem van JUMO gezet, vergaderingen bijgewoond en genotuleerd en eigenlijk alles wat met de opleiding secretaresse te maken heeft. 

De tweede keer dat ik bij JUMO stage ging lopen was op de afdeling Marketing. Voor mijn opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente. Hier heb ik nog meer bijgeleerd en heb ik zelfs een aantal eigen projecten uitgewerkt. Ik heb het project van de belettering van het bedrijfsbusje van JUMO opgepakt, van het begin tot het einde. Ook heb ik veel artikelen vertaald, meegeholpen aan het klantenmagazine en PR materiaal ontwikkeld. Zo heb ik o.a. deze website vormgegeven en voorzien van informatie voor jou!.

De sfeer bij JUMO is heel goed. De collega's zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt en je krijgt goede ondersteuning bij wat je doet. Ook leer je veel en worden werkzaamheden goed uitgelegd. Ik vind dit bedrijf zeker een aanrader als je een opleiding zoals die van mij aan het doen bent.''

Lightbulb logo

SUCCESS STORY

RECENSIES


Lars - MBO Middenkader Engineering Mechatronica

"Voor mijn opleiding Middenkader Engineering Mechatronica heb ik meerdere keren stage gelopen bij JUMO.

Interessante praktijkcases maakte dat ik besloot om ook mijn afstudeeropdracht bij JUMO vorm te geven.

Op de afdeling Engineering and Support ben ik bezig geweest met het uitdenken en vormgeven van een display model voor het tonen van analyse apparatuur. Het display model waar ik aan gewerkt heb toont naast een multifunctionele uitleesunit, sensoren voor het meten van geleidbaarheid, pH en chloor. Het model is zo ontworpen dat het gemakkelijk meegenomen kan worden naar bijvoorbeeld trainingen, beurzen of events.

De gezellige sfeer op de afdeling, de hulpvaardigheid van de collega's en de tijd en ruimte die ik kreeg om mijn afstudeeropdracht vorm te geven, maakt dat ik JUMO van harte aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar een interessante, gezellige en uitdagende afstudeerplek".


Lightbulb logo

SUCCESS STORY

RECENSIES


Ramon - HBO Commerciële economie

"Ik heb mijn afstudeerstage gedaan bij JUMO.

Ik schreef een marketingplan voor een nieuwe sensor in het assortiment van JUMO. Deze opdracht paste goed bij mijn opleiding; commerciële economie. De opdracht had namelijk betrekking op de marketing en de sales van JUMO, dit zijn de vakgebieden waar ik voor leer.

Ik heb onderzoek gedaan naar de juiste markt en doelgroep voor de nieuwe sensor van JUMO. Hiervoor heb ik veel onderzoek gedaan. Een deel van dit onderzoek bestond uit het houden van diepte-interviews met 14 grote potentiële klanten voor JUMO. Door dit te doen heb ik veel geleerd over de B2B markt en het bedrijfsleven hieromheen.

De B2B markt is bijvoorbeeld erg gericht op het bouwen van langdurige klantrelaties, zo ook JUMO.

Wanneer je enige affiniteit hebt met techniek is dit bedrijf een goede aanrader voor allerlei soorten stages. JUMO is erg flexibel in de omgang en behandeld stagiaires als gelijke collega's. Het personeel is erg aardig en behulpzaam".

JUMO Weesp

picture
Station Weesp Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen.
picture
JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. Rijnkade 18
1382 GT Weesp

Chat logo

Door het plaatsen van mijn aanvraag ga ik akkoord met registratie van mijn gegevens. Ik kan op ieder gewenst moment de registratie van mijn gegevens herroepen.*
JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. mag mijn gegevens zoals deze hier zijn ingevuld, opslaan en contact met mij opnemen voor aanvullende informatie.*
Ik heb kennisgenomen van de privacy wetgeving en ga akkoord met de voorwaarden.*
Met uw aanvraag geeft u ons de opdracht deze naar wens uit te voeren. Uw gegevens worden in deze context opgeslagen. Om uw aanvraag naar wens te verwerken is het noodzakelijk alle verplichte invulvelden (aangegeven met een *) in te voeren. Wij gebruiken uw gegevens als onderdeel van onze bedrijfsvoering. Uw gegevens zullen wij niet verstrekken aan derde partijen. Wij behouden het recht gegevens anoniem te evalueren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacy beleid.