JUMO Kennisevents & Praktijkdagen 2019

Ook dit jaar voorziet JUMO weer in de behoefte om verschillende toepassingen uit de industriële automatiseringsbranche nader toe te lichten. Onze kennisevents en praktijkdagen zijn kleinschalig met voldoende ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Naast heldere uitleg bieden wij u ieder event de mogelijkheid het geleerde in de praktijk te brengen. De geboden kennis op onze events is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

 

Wat vinden deelnemers van onze events?

 

Kennisevents & Praktijkdagen 2019

Nederland telt vele verschillende takken van industrie. Iedere branche heeft zo haar eigen vraagstukken.

Met onze kennisevents en praktijkdagen 2019 streven wij ernaar iedere markt te voorzien van juiste kennis en kunde. Wij bieden tijdens onze events veel ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma ingepland. Zit er iets voor u bij? Schrijft u zich nu alvast in, zo bent u verzekerd van een plek. Bijwonen van onze kennisevents is kosteloos.Inschrijven

Inschrijven gaat heel eenvoudig, vult u hiervoor het contactformulier in. Liever telefonisch? U kunt ons bereiken op 0294-491491.

Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Sprekers

picture
Dirk Kop Technisch manager
picture
Marco Teunizen Technisch Adviseur
picture
Wouter Horst Senior account manager

Agenda 2019

picture
PRAKTIJKDAG KALIBRATIE
donderdag 27 juni

Regelmatig kalibreren helpt om onbetrouwbare onderdelen te herkennen en deze bijvoorbeeld door reiniging weer in optima forma in te zetten. Tijdens dit event bekijken we verschillende toepassingen waarbij kalibratie van temperatuur belangrijk is.

LET OP: Dit event is VOL! Op donderdag 12 september a.s. herhalen wij dit programma
picture
PRAKTIJKDAG KALIBRATIE
donderdag 12 september

Regelmatig kalibreren helpt om onbetrouwbare onderdelen te herkennen en deze bijvoorbeeld door reiniging weer in optima forma in te zetten. Tijdens dit event bekijken we verschillende toepassingen waarbij kalibratie van temperatuur belangrijk is. LET OP: Vanwege het groot aantal aanmeldingen is dit is een herhaling van de praktijkochtend van 27 juni 2019

Agenda 2019

picture
SIL
29 t/m 31 oktober

Wat betekenen nu precies de begrippen SIL en PL? Hoe zit het met keurmerken en toepassingen? Jarenlange ervaring maakt dat JUMO u tijdens dit event een gedegen uitleg kan geven over het thema veiligheid. U leert alles over het bewaken en begrenzen van kritieke waarden in uw eigen productieproces.
picture
AUTOMATISERING
dinsdag 19 november

Als gevestigd fabrikant van sensoren en automatiseringsoplossingen is het voor JUMO niet meer dan logisch u op het gebied van automatisering een brede basis te bieden, van waaruit u verder kunt bouwen om uw einddoel zo effectief mogelijk te behalen. Dat is waar het in dit kennisevent om draait.

UPCOMING - praktijkdag KALIBRATIE

Donderdag 27 juni a.s. organiseert JUMO een praktijkdag over kalibratie specifiek gericht op temperatuurmeting die in industriële omgevingen en productieprocessen plaatsvindt. Vanwege groot succes is deze dag VOL.

Wij bieden u op 12 september a.s. opnieuw de mogelijkheid deze dag bij te wonen. Tijdens deze praktijkdag over kalibratie wordt allereerst ingegaan op het neerzetten van een goede meting. Wat zijn bij een temperatuurmeting belangrijke punten waaraan aandacht gegeven moet worden? Welke zaken zijn er naast de sensor belangrijk in de gehele meetkring?


AGENDA

9.30 uur Ontvangst - 10.00 uur Aanvang

PROGRAMMA:

  •  Wat is temperatuur
  • Het verschil tussen kalibreren, justeren en ijken
  • Uitleg ITS 90
  • Herleidbaarheid
  • Platinaweerstandsthermometer
  • Thermokoppels

12.30 uur Afsluiting - Lunch


Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met (temperatuur) kalibratie. De geboden kennis is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

  Waar?
Onze eigen vestiging in Weesp. Adres: Rijnkade 18, 1382 GT WEESP. Telefoonnummer: 0294-491492.

 

Deelname is kosteloos.

Locatie

picture
Adres Rijnkade 18
1382 GT Weesp
0294-491 491
picture
picture

Praktijkdag KALIBRATIE - 12 september a.s.

Wilt u deze praktijkdag niet missen? Meld u hier aan!

Chat logo

Door het plaatsen van mijn aanvraag ga ik akkoord met registratie van mijn gegevens. Ik kan op ieder gewenst moment de registratie van mijn gegevens herroepen.*
JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. mag mijn gegevens zoals deze hier zijn ingevuld, opslaan en contact met mij opnemen voor aanvullende informatie.*
Ik heb kennisgenomen van de privacy wetgeving en ga akkoord met de voorwaarden.*
Met uw aanvraag geeft u ons de opdracht deze naar wens uit te voeren. Uw gegevens worden in deze context opgeslagen. Om uw aanvraag naar wens te verwerken is het noodzakelijk alle verplichte invulvelden (aangegeven met een *) in te voeren. Wij gebruiken uw gegevens als onderdeel van onze bedrijfsvoering. Uw gegevens zullen wij niet verstrekken aan derde partijen. Wij behouden het recht gegevens anoniem te evalueren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacy beleid.