JUMO Kennisevents & Praktijkdagen 2020

Het programma voor 2020 is bekend. Verschillende toepassingen uit de industriële sensoren en automatiseringsbranche zullen wederom branchebreed worden toegelicht. Onze kennisevents en praktijkdagen zijn kleinschalig met voldoende ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Naast heldere uitleg bieden wij u de mogelijkheid het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Wat vinden deelnemers van JUMO kennisevents?

 

 

JUMO kennisevents zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren technici en PLC programmeurs. De workshops worden voorafgegaan door een korte technische presentatie over de toegepaste apparatuur.

Kennisevents & Praktijkdagen 2020

Nederland telt vele verschillende takken van industrie. Iedere branche heeft zo haar eigen vraagstukken.

Met onze kennisevents en praktijkdagen 2020 streven wij ernaar iedere markt te voorzien van juiste kennis en kunde. Wij bieden tijdens onze events veel ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma ingepland. Zit er iets voor u bij? Schrijft u zich nu alvast in, zo bent u verzekerd van een plek. Bijwonen van onze kennisevents is kosteloos.Inschrijven

Inschrijven gaat heel eenvoudig, vult u hiervoor het contactformulier in. Liever telefonisch? U kunt ons bereiken op 0294-491491.

Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Sprekers

picture
Dirk Kop Technisch manager
picture
Marco Teunizen Technisch Adviseur
picture
Wouter Horst Senior account manager

Agenda 2020

picture
JUMO online kennisevent OVENBOUW
17 juni 2020

Op woensdag 17 juni a.s. organiseren wij het online kennisevent met thema OVENBOUW. We laten u zien hoe eenvoudig het opbouwen van een keten van sensorniveau naar de cloud is.
picture
JUMO kennisevent KALIBRATIE
9 en 10 september 2020

Op woensdag 9 en donderdag 10 september a.s. organiseren wij het kennisevent KALIBRATIE in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.

picture
JUMO kennisevent SAFETY 28 en 29 oktober 2020
Op woensdag 28 en donderdag 29 oktober a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over SAFETY in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.
picture
JUMO kennisevent AUTOMATISERING 17, 18 en 19 november 2020
Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 november a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over AUTOMATISERING in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.

UPCOMING - online kennisevent INDUSTRIËLE OVENBOUW

COVID-19 raakt ons allemaal. Veel beuzen en event voor de industrie zijn voor dit seizoen te komen vervallen. Ook onze kennisevents die normaal in onze vestiging in Weesp plaatsvinden hebben we tot onze spijt moeten annuleren. Omdat we toch onze kennis met u willen blijven delen hebben wij onze kennisevents omgebouwd naar online kennisevents.
 
Op 17 juni tussen 10.00 en 12.00 kunt u ons kennisevent INDUSTRIËLE OVENBOUW volledig online volgen. Tijdens deze kennissessie van twee uur besteden we aandacht aan de nieuwste communicatietechnieken voor de ovenbouw. Deze sessie staat in het teken van digitalisatie, dataregistratie en visualisatie voor optimale procesbeheersing in de industriële ovenbouw.

Met digitale communicatietechnieken kan een intelligente oven gerealiseerd worden waarbij kwaliteit, service, informatievoorziening en veiligheid eenvoudig naar een hoger niveau gebracht kunnen worden. Net zoals de data vanaf de sensoren eenvoudig overgebracht kan worden naar uw eigen cloud; zo eenvoudig kunt u met digitale procesoptimalisatie uw bestaande oven tot een intelligente oven maken met veel toegevoegde waarde voor uw klant.

In dit webinar nemen wij u mee in de mogelijkheden op dit gebied. Het webinar omvat een presentatie en workshop. U maakt kennis met het opbouwen van een keten vanaf sensorniveau tot aan de cloudomgeving.

Schrijft u zich vandaag nog in!

 Agenda

17 juni: 10.00 – 12.00 uur

Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met procesoptimalisatie. De geboden kennis is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

Waar?

Online. U ontvangt enkele dagen voor het event een url waar ons event te volgen is.

 

Deelname is kosteloos.

 

Direct aanmelden

Locatie

picture
Adres Rijnkade 18
1382 GT Weesp
0294-491 491
picture
Leeromgeving
Onze workshops en informatiesessies vinden plaats in een professionele omgeving
picture
Hapje en een drankje
Al onze kennisevents zijn van A tot Z volledig verzorgd