JUMO Kennisevents & Praktijkdagen 2019

Ook dit jaar voorziet JUMO weer in de behoefte om verschillende toepassingen uit de industriële automatiseringsbranche nader toe te lichten. Onze kennisevents en praktijkdagen zijn kleinschalig met voldoende ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Naast heldere uitleg bieden wij u ieder event de mogelijkheid het geleerde in de praktijk te brengen. De geboden kennis op onze events is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

 

Wat vinden deelnemers van onze events?

 

Kennisevents & Praktijkdagen 2019

Nederland telt vele verschillende takken van industrie. Iedere branche heeft zo haar eigen vraagstukken.

Met onze kennisevents en praktijkdagen 2019 streven wij ernaar iedere markt te voorzien van juiste kennis en kunde. Wij bieden tijdens onze events veel ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma ingepland. Zit er iets voor u bij? Schrijft u zich nu alvast in, zo bent u verzekerd van een plek. Bijwonen van onze kennisevents is kosteloos.Inschrijven

Inschrijven gaat heel eenvoudig, vult u hiervoor het contactformulier in. Liever telefonisch? U kunt ons bereiken op 0294-491491.

Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Sprekers

picture
Dirk Kop Technisch manager
picture
Marco Teunizen Technisch Adviseur
picture
Wouter Horst Senior account manager

Agenda 2019

picture
JSP - JUMO Safety Performance
30 en 31 oktober

Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over SAFETY in onze vestiging in Weesp. Dit keer speciaal gericht op SIL en PL belangrijke begrippen in de industrie. Tijdens dit kennisevent besteden wij uitgebreid aandacht aan SIL DIN EN 61508 | DIN EN 61511 | 1oo2, 1oo2D en 2oo3 | SIL berekening | PL berekening in SISTEMA
picture
AUTOMATISERING
20 - 21 november

Als gevestigd fabrikant van sensoren en automatiseringsoplossingen is het voor JUMO niet meer dan logisch u op het gebied van automatisering een brede basis te bieden, van waaruit u verder kunt bouwen om uw einddoel zo effectief mogelijk te behalen. Dat is waar het in dit kennisevent om draait.

UPCOMING - kennisevent SAFETY

Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over SAFETY in onze vestiging in Weesp. Dit keer speciaal gericht op SIL en PL belangrijke begrippen in de industrie en productieprocesomgeving.

 INHOUD

Tijdens dit kennisevent besteden wij uitgebreid aandacht aan:

SIL DIN EN 61508

DIN EN 61511

1oo2, 1oo2D en 2oo3

SIL berekening

PL berekening in SISTEMA

SISTEMA - Safety Integrity Software Tool for the Evaluation of Machine.

Een praktijkcasus zal meer inzicht bieden op het gebied van functionele veiligheid in de procesindustrie.

Aanvang

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Het programma bestaat uit een afwisseling van theorie en praktijk. Een heerlijke broodjes lunch staat voor u klaar.

Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met functionele veiligheid. De geboden kennis is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

Waar?

Onze eigen vestiging in Weesp. Adres: Rijnkade 18, 1382 GT WEESP. Telefoonnummer: 0294-491492.

 

Deelname is kosteloos.

Locatie

picture
Adres Rijnkade 18
1382 GT Weesp
0294-491 491
picture
picture