JUMO Online kennisevents

JUMO heeft veel kennis en ervaring in huis en deze kennis delen wij graag tijdens onze kennisevents en praktijkdagen. Ook in 2020 hebben we weer een divers programma voor zowel industriële sensoren en automatisering voor diverse branches samengesteld.

 

 

 

Nederland kent vele verschillende takken van industrie. Iedere branche heeft zo haar eigen vraagstukken en uitdagingen. Met onze eigen online events en de events van de FHI waar we aan deelnemen streven wij ernaar een divers programma neer te zetten. Met als doel de markt te voorzien van de juiste kennis én kunde.

Het bijwonen en terugkijken van JUMO online events is kosteloos, maar van te voren aanmelden is wel vereist.  Vul het formulier bij het desbetreffende event in of meldt u telefonisch aan via 0294-491491.

 

Events van brancheorganisatie FHI

Tot en met het eind van 2020 organiseert FHI geen fysieke events. Maar ook online kan kennis worden uitgewisseld. In de tweede helft van 2020 organiseert FHI diverse online kennisweken waarin kennisdeling centraal staat. De weken worden gevuld met webinars over diverse thema's, van 5G en Industriële veiligheid tot Machinebouw.

Ook JUMO neemt deel aan een selectie van deze events.

Meer informatie en aanmelden

Onderstaand vind u meer informatie over onze online kennisevents en de events van het FHI waar JUMO aan deelneemt.

Inschrijven is kosteloos en kan via de registratielinken bij het desbetreffende event óf telefonisch via 0294-768050 bij Saskia van der Laan.

JUMO online: DIGITALE SENSOREN

27 oktober

Spreker: Dirk Kop & Marco Teunizen

Digitale sensoren hebben een grote meerwaarde ten opzichte van conventionele sensoren. Tijdens dit event maakt u onder andere kennis met deze voordelen, hoe sluit je deze sensoren aan en uiteraard maakt u ook kennis met de connectie naar de Cloud


Meld u hier aan


FHI event: PROFIWEEK

3-5 november

Spreker: Dirk Kop

Met de integratie van Industrie 4.0 wordt communicatie binnen de verschillende industriële omgevingen nog belangrijker. Connectiviteit wordt belangrijker dan ooit, met het nieuwste besturingssysteem JUMO variTRON bent u klaar voor de toekomst. Tijdens de PROFIweek vertellen wij u er alles over


Meld u hier aan


JUMO online: AUTOMATISERING

17 & 19 november

Spreker: Dirk Kop, Marco Teunizen & Wouter Horst

Uw proces automatiseren voor de toekomst. Alles wat u nodig heeft om uw proces te automatiseren komt aan bod. Denkt u aan slimme sensoren en veilige, nauwkeurige dataregistratie waarbij uw procesgegevens altijd en overal binnen handbereik zijn. Uiteraard op het smart device van uw keuze.


Meld u hier aan


FHI event: WATERSTOF

26 november

Spreker: Steven de Graaf, Wouter Horst & Marco Teunizen

Daar waar we de grootste winst kunnen behalen met het oog op het behalen van de klimaat doelstellingen, namelijk de industrie, biedt de toepassing van waterstof misschien de oplossing. JUMO vertelt u alles over de inzet en uitdagingen van meet- en regelapparatuur bij waterstoftoepassingen.

 

De inschrijving is nog niet geopend. Uw aanmeldlink volgt snel.

Sprekers

picture
Joris Lit
Hoofd Engineering

"Ook in 2020 hebben we weer een divers programma voor zowel industriële sensoren en automatisering voor diverse branches samengesteld."
picture
Marco Teunizen en Dirk Kop
Productspecialisten

"JUMO heeft veel kennis en ervaring in huis en deze kennis delen wij graag tijdens onze kennisevents en praktijkdagen."
picture
Wouter Horst
Senior Accountmanager

"Nederland kent vele verschillende takken van industrie. Onze kennisevents zijn gericht op het bieden van de juiste oplossing voor een veelheid aan vraagstukken en uitdagingen."