JUMO Kennisevents & Praktijkdagen 2020

Het programma voor 2020 is bekend. Verschillende toepassingen uit de industriële sensoren en automatiseringsbranche zullen wederom branchebreed worden toegelicht. Onze kennisevents en praktijkdagen zijn kleinschalig met voldoende ruimte voor persoonlijke vraagstukken. Naast heldere uitleg bieden wij u de mogelijkheid het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Wat vinden deelnemers van JUMO kennisevents?

 

 

JUMO kennisevents zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren technici en PLC programmeurs. De workshops worden voorafgegaan door een korte technische presentatie over de toegepaste apparatuur.

Kennisevents & Praktijkdagen 2020

Nederland telt vele verschillende takken van industrie. Iedere branche heeft zo haar eigen vraagstukken.

Met onze kennisevents en praktijkdagen 2020 streven wij ernaar iedere markt te voorzien van juiste kennis en kunde. Wij bieden tijdens onze events veel ruimte voor inbreng van persoonlijke vraagstukken.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma ingepland. Zit er iets voor u bij? Schrijft u zich nu alvast in, zo bent u verzekerd van een plek. Bijwonen van onze kennisevents is kosteloos.Inschrijven

Inschrijven gaat heel eenvoudig, vult u hiervoor het contactformulier in. Liever telefonisch? U kunt ons bereiken op 0294-491491.

Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Sprekers

picture
Dirk Kop Technisch manager
picture
Marco Teunizen Technisch Adviseur
picture
Wouter Horst Senior account manager

Agenda 2020

picture
JUMO kennisevent WATER
8 en 9 april 2020

Op woensdag 8 en donderdag 9 april a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over WATER in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.
picture
JUMO kennisevent OVENBOUW
10 en 11 juni 2020

Op woensdag 10 en donderdag 11 juni a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent OVENBOUW in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.
picture
JUMO kennisevent KALIBRATIE
9 en 10 september 2020

Op woensdag 9 en donderdag 10 september a.s. organiseren wij het kennisevent KALIBRATIE in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.

picture
JUMO kennisevent SAFETY 28 en 29 oktober 2020
Op woensdag 28 en donderdag 29 oktober a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over SAFETY in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.
picture
JUMO kennisevent AUTOMATISERING 17, 18 en 19 november 2020
Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 november a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over AUTOMATISERING in onze vestiging in Weesp. Inhoud volgt.

UPCOMING - kennisevent WATER

Op woensdag 8 en donderdag 9 april a.s. organiseren wij het JUMO kennisevent over WATER en waterbehandeling in onze vestiging in Weesp.

De inhoud volgt binnenkort

 

Dagindeling

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 15.00 uur. Het programma bestaat uit een afwisseling van theorie en praktijk. Een heerlijke broodjes lunch staat voor u klaar.

Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met procesoptimalisatie. De geboden kennis is zowel branchebreed als klantspecifiek toepasbaar.

Waar?

Onze eigen vestiging in Weesp. Adres: Rijnkade 18, 1382 GT WEESP. Telefoonnummer: 0294-491492.

 

Deelname is kosteloos.

Locatie

picture
Adres Rijnkade 18
1382 GT Weesp
0294-491 491
picture
Leeromgeving
Onze workshops en informatiesessies vinden plaats in een professionele omgeving
picture
Hapje en een drankje
Al onze kennisevents zijn van A tot Z volledig verzorgd