JUMO Safety Performance

Het nieuwe merk voor meer zekerheid

JUMO Safety Performance is het nieuwste merk van JUMO. Ieder product met dit kenmerk is voor veiligheidstoepassingen geschikt. Daaronder valt apparatuur die SIL en PL gecertificeerd is en alle passieve elementen die voor gebruik in SIL en PL-meetkringen geschikt zijn. Zij worden gekenmerkt als SIL Qualified en PL Qualified.

 Bekijk deze korte impressie voor aanvullende informatie

Meer veiligheid met JUMO Safety Performance

JUMO Safety Performance is het nieuwste merk van JUMO. Ieder product met dit kenmerk is voor veiligheidstoepassingen geschikt. Daaronder valt apparatuur die SIL en PL gecertificeerd zijn en alle passieve elementen die voor gebruik in SIL en PL-meetkringen geschikt zijn. Deze worden gekenmerkt als SIL Qualified en PL Qualified.

Een interessant alternatief voor de opslagcapaciteit van veiligheidstemperatuurbesturingen is de JUMO safetyM. Met deze veiligheidstemperatuurbegrenzer/-bewaker voorzien van drie verschillende functie uitgangen, is een compacte één-kanaalveiligheidsbesturing eenvoudig te realiseren. Een dergelijke oplossing is bijzonder geschikt voor kleinere toepassingen zoals in speciale machines of losse applicaties met lage signaaldichtheid resp.-aantal.

Verschillende temperatuursensoren kunnen zonder meetomvormer direct op de JUMO safetyM worden aangesloten. Andere meetgrootheden zoals druk, niveau en flow kunnen via een normsignaal geregistreerd worden.

De compacte oplossing kan zowel in het normale als in het Ex-bereik ingezet worden.

De compacte oplossing voor temperatuur-, druk-, niveau- en flowmeting
De compacte oplossing voor temperatuur-, druk-, niveau- en flowmeting

Meer tijd en zekerheid

Door de jarenlange ervaring in temperatuurmeettechniek en veiligheidsbesturingen heeft JUMO nu een compacte veiligheidsgerichte oplossing voor de meetgrootheid temperatuur ontwikkeld die geen aanvullende test of berekening nodig heeft. Hierbij is de één-kanaalveiligheidsbesturing JUMO safetyM met JUMO weerstandstemperatuursensoren resp. thermo-elementen gecombineerd waardoor een compacte oplossing is ontstaan die met een SIL 3 fabrieksverklaring is gecertificeerd.

Compacte oplossingen voor de meetgrootheden druk, niveau en flow kunnen al naar gelang sensoren en bedienkracht ook tot SIL 3 en PLd ontworpen worden. De berekening wordt gedaan bij de gebruiker. Het JUMO Safety Performance team ondersteunt de gebruiker bij de berekening voor het naleven van de voorgeschreven richtlijnen.

top features
SIL en PL gecertificeerde productenrange - ongecompliceerde veiligheid voor al uw applicaties
Compacte eenkanaalsveiligheidsbesturing eenvoudig realiseerbaar
Zowel in het normale als in het Ex-bereik inzetbaar

De sensoren van JUMO Safety Performance

picture
JUMO weerstandsthermometers
en thermo-elementen
 • Gecertif. meetkring tot SIL3
 • 40 verschillende temp.sensoren
 • Korte reactietijd
picture
JUMO dTRANS p20 Procesdrukmeetomvormer met SIL/PL
 • Tot SIL 2
 • Hoognauwkeurige drukmeting
 • Optioneel met EX ia
picture
JUMO flowTRANS MAG S01 Magnetisch-inductieve flowsensor
 • Tot SIL 2
 • Slijtvast en onderhoudsarm
 • Optioneel met EX ia

De producten van JUMO Safety Performance

picture
JUMO safetyM STB/STW Veiligheidstemperatuurbegrenzer, veiligheidstemperatuurbewaker
 • Hoogste veiligheid tot SIL 3
 • Ook als Ex-uitvoering verkrijgbaar
 • Veilige uitschakeling van installatie
picture
JUMO dTRANS T07 2-kanalentemperatuurmeetomvormer met HART®/Ex/SIL
 • Tot SIL 2/3
 • Betrouwbare meting door sensorbewaking
 • Hoge nauwkeurigheid van 0,1 K
picture
JUMO dTRANS T06 Multifunctionele vierdraadsmeetomvormer in DIN-rail behuizing
 • Tot SIL 2/3
 • Hoogste nauwkeurigheid
 • Universele meetingangen

Ga voor optimale veiligheid met JUMO Safety Performance

Maak een vrijblijvende afspraak

Chat logo

Met het indienen van mijn aanvraag ga ik akkoord met registratie van mijn gegevens. Ik kan opslag van mijn gegevens op ieder gewenst moment herroepen.*
Ik ga tot wederopzegging akkoord met mijn gegevensregistratie voor informatieverschaffing door JUMO Meet- en Regeltechniek B.V.*
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord.*
Met uw aanvraag geeft u ons de opdracht deze naar wens uit te voeren. Uw gegevens worden in deze context opgeslagen. Om uw aanvraag naar wens te verwerken is het noodzakelijk alle verplichte invulvelden (aangegeven met een *) in te voeren. Wij gebruiken uw gegevens als onderdeel van onze bedrijfsvoering. Uw gegevens zullen wij niet verstrekken aan derde partijen. Wij behouden het recht gegevens anoniem te evalueren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacy beleid.