More than sensors+automation
Zoeken

Certificaten en richtlijnen

Omdat u helemaal op uw proces wilt kunnen vertrouwen, zijn onze producten aangepast aan alle actuele veiligheidseisen en richtlijnen. Informeert u hier, over welke certificaten JUMO voor de producten voor water- en afvalwatertechniek beschikt.

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze

JUMO nieuwsbrief

De FDA (Food and Drug Administration) publiceert een lijst van materialen, die in contact met het productmedium mogen komen. Voor polymeren is het gebruik in  titel 21, hoofdstuk 177 beschreven. Speciaal voor dichtingen is hoofdstuk 177.2600 voorzien.

Een verdere reglementering van de FDA, het 21 CFR part 11 schrijft de electronische registratie en manipulatiebeveiliging voor en een electronische handtekening. Onze beeldschermschrijver LOGOSCREEN es kan data FDA conform volgens 21 CFR part 11 opslaan.

Alle door JUMO gebruikte materialen met productcontact zijn FDA conform.

 

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) geeft een rij van aanbeveligingen voor de hygienische opbouw van installaties en meetapparatuur bijv. Doc8 Hygienic equipment design criteria. Ook maakt de EHEDG het mogelijk de apparatuur een reinigingstest te onderwerpen. Deze test wordt met een certifikaat bevestigd.

Voor de volgende producten werd de reinigbaarheid van delen in contact met het medium van het proces-verbindings systeem JUMO Peka bevestigd door de EHEDG:

meer...

Bij de afvalwaterbehandeling in de gistingstoren biedt JUMO U een speciaal productgamma met ATEX gecertifieerde producten aan.

 

meer...