Hygienic Design

Hygienic Design - één van de belangrijkste punten in de voedingsindustrie
Installaties worden volgens hygienische richtlijnen geconstrueerd en gecertifieerd. Om deze reden moet ook de meettechniek voor deze installaties volgens hygienische richtlijnen worden opgebouwd. JUMO construeert en certifieert zijn producten om aan de eisen van de voedingsmiddelenindustrie te voldoen.

Materialen
In de voedingsmiddelenindustrie wordt roestvrij staal van de kwaliteit 1.4404 / 1.4435 (316L) als standaard gebruikt. Alle onderdelen, die met het product in contact komen, worden uit dit RVS gemaakt en op wens electrisch gepolijst (Ra=0,8µm). Voor kritische processen, in het kader van traceerbaarheid, kunnen de materialen worden voorzien van een certificaat 3.1.

Certificaten en richtlijnen
Informeer U hier over de certifikaten en toelatingen van JUMO voor de voedingsmiddelenindustrie.

Calibrering
JUMO beschikt over een eigen DKD-laboratorium, dat aan de controle van de 'Physikalisch-Technischen-Bundesanstalt' is onderworpen. Graag calibreren wij uw temperatuurvoelers ook ter plaatse, zodat een gelijkblijvende kwaliteit in de productie kan worden gewaarborgd.