More than sensors+automation
Zoeken

Certificaten en richtlijnen

Omdat u volledig op uw proces wilt kunnen vertrouwen, zijn onze producten aan de actuele veiligheidsvoorschriften en richtlijnen aangepast. Informeert u zich hier, over welke certificaten JUMO voor producten voor de voedingsmiddelenindustrie beschikt.

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze

JUMO nieuwsbrief

De FDA (Food and Drug Administration) publiceert een lijst van materialen, die in contact met het productmedium mogen komen. Voor polymeren is het gebruik in titel 21, hoofdstuk 177 beschreven. Speciaal voor dichtingen is hoofdstuk 177.2600 voorzien.

Een verdere reglementering van de FDA, het CFR 21 part 11 schrijft voor de electronische registratie
een manipulatiebeveiliging voor en een electronische handtekening. Onze beeldschermschrijver LOGOSCREEN es kan data conform FDA 21 CFR part 11 opslaan.

Alle door JUMO gebruikte materialen met productcontact zijn FDA conform.

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) geeft een rij van aanbeveligingen voor de hygienische opbouw van installaties en meetapparatuur bijv. Doc8 Hygienic equipment design criteria. Ook maakt de EHEDG het mogelijk de apparatuur een reinigingstest te onderwerpen. Deze test wordt met een certifikaat bevestigd.

Voor de volgende producten werd de reinigbaarheid van delen in contact met het medium van het proces-verbindings systeem JUMO Peka bevestigd door de EHEDG:

meer...

3A sanitary standard geeft richtlijnen voor het design en de fabricage van componenten voor de voedingsindustrie. JUMO, als marktleider in de metrologie voor hygiƫnische toepassingen, hecht veel belang aan de naleving van deze richtlijnen / normen.

Volgende producten zijn 3A toegelaten:

meer...

Bij het verwerken van poeders en alkoholhoudende vloeistoffen ontstaat ook in de pharmaindustrie explosiegevaar. Hiervoor biedt JUMO U een speciaal productportfolio aan met producten, die toegelaten zijn voor ATEX.

meer...