More than sensors+automation
Zoeken

Certificaten en richtlijnen

Omdat u volledig wilt kunnen vertrouwen op uw proces, voldoen onze producten aan de actuele veiligheidsvoorschriften en richtlijnen. Met name bij explosie gevaarlijke toepassingen is het van groot belang de juiste apparatuur keuze te maken. JUMO biedt tal van producten met de vereiste goedkeuringen voor uw proces.

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze

JUMO nieuwsbrief

Materialen

In de industrieovenbouw worden beschermbuizen in metaal of in keramiek gebruikt. De volgende materialen worden toegepast:  staal CrNi 28 mat.-nr. 1.4749 en staal X15 CrNiSi2520 mat-nr. 1.4841. Voor keramische beschermbuizen wordt gasdicht materiaal ingezet, uit C610 met groot aandeel van aluminiumoxide, dit voor temperaturen tot +1300°C en uit C799, hoog vuurvast voor temperaturen tot +1600°C.

DIN EN 14597

De DIN EN 14597 regelt de inzet van regelaars en begrenzers voor temperatuur die worden gebruikt in warmte-installaties. Deze DIN-norm legt de functies en testen vast, waaraan alle electrische en niet electrische installaties voor regeling, sturing en begrenzing van temperaturen moeten voldoen.