More than sensors+automation
Zoeken

Certificaten en richtlijnen

Omdat U volledig wil kunnen vertrouwen op uw process, zijn onze producten aan de actuele veiligheidsvoorschriften en richtlijnen aangepast. Vooral op plaatsen met gevaar voor explosies is het belangrijk om de juiste instrumenten te gebruiken. JUMO biedt tal van producten met de vereiste goedkeuringen voor uw proces.

Nieuwsbrief

Meldt u hier aan voor onze

JUMO nieuwsbrief

Materialen

Voor de verschillende chemische processen, moeten chemisch resistente materialen worden gebruikt. Wij bieden u het materiaal dat u nodig heeft voor uw proces (bijvoorbeeld, roestvrij staal, titaan, tantaal, Inconel, Hastelloy, keramiek). Voor kritische processen, in het kader van traceerbaarheid, kunnen de materialen worden voorzien van een certificaat 3.1.

ATEX

ATEX speelt een grote rol in de chemische industrie. Bij het verwerken van chemicaliën, zeker bij organische chemicaliën kan het gevaar voor explosies vaak optreden.
Hiervoor biedt JUMO een speciaal productportfolio met ATEX-goedgekeurde producten.

meer...

Calibrering

JUMO beschikt over een eigen DKD-laboratorium, dat aan de controle van de 'Physikalisch-Technischen-Bundesanstalt' is onderworpen. Graag calibreren wij uw temperatuurvoelers ook ter plaatse, zodat een gelijkblijvende kwaliteit in de productie kan worden gewaarborgd.

meer...