More than sensors+automation
Zoeken

Ons bedrijf

JUMO - more than sensors + automation

JUMO is één van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Als betrokken partner streven wij ernaar, onze kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken.

Kwaliteit en ervaring

Achter ieder succes staat een toegewijd team. Wij werken continue aan het verbeteren van onze producten, processen én het verhogen van onze kennis. Naast het verkoopkantoor beschikken wij ook over een eigen sensoren productie en een engineeringsafdeling. Of het nu gaat om het meten of analyseren, JUMO heeft de juiste sensor voor uw toepassing. Bij de Nederlandse vestiging in Weesp werken 35 mensen onder leiding van Steven de Graaf.

JUMO Nederland is de dochter van het in 1948 opgerichte Duitse moederconcern JUMO GmbH & Co. KG te Fulda. Wereldwijd heeft het JUMO concern 24 vestigingen en meer dan 40 agentschappen op alle vijf de continenten met in totaal ongeveer 2300 medewerkers.


Energie- en kostenefficiëntie

Innovatieve oplossingen verlagen blijvend resource, inzet en kosten. In tijden van constant stijgende energiekosten en grondstof prijzen zoeken ondernemers naar intelligente oplossingen en alternatieven, om het productieproces efficiënter te laten verlopen. Met innovatieve sensoren en automatiseringstoepassingen van JUMO ondersteunen wij u al meer dan 60 jaar bij de inzet van energie- en resource besparende installaties. Onze componenten voor de meet- en regeltechniek onderscheiden zich o.a. door tijdbesparende functies gedurende de ingebruikname en tijdens de werking van installaties. Met onze after-sales capaciteiten ondersteunen wij u snel en competent gedurende de gehele product lifecycle.

 

bedrijf

Download Corporate Policy