More than sensors+automation
Zoeken

Themadagen tijdens de Week van de Automatisering

20.11.2017 - 24.11.2017

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze kennisdagen bieden wij u de mogelijkheid vakgenoten te ontmoeten in ons bedrijf en uw kennis met betrekking tot gebruik van automatiseringsproducten te vergroten. De kennisdagen van dinsdag 21 en woensdag 22 november zijn reeds volgeboekt. Wegens grote belangstelling is ook de donderdag 23 november beschikbaar gekomen, maar VOL = VOL.

De dag zal in het teken staan van informatie uitwisseling en hands-on workshops.

De volgende onderwerpen vormen de rode draad:

1. Ingebruikname van de PID-regelaar Een constant en stabiel proces is een vereiste voor de meest uiteenlopende proces automatiseringstoepassingen. In deze workshop leert u de fijne kneepjes van de regeltechniek aan de hand van bewezen JUMO apparatuur.
2. Configuratie van een automatiseringsproduct Deze workshop richt zich op succesvolle functionaliteit van uw proces door de juiste keuze en schikking van componenten. In deze workshop leert u de juiste configuratie in te zetten voor de juiste toepassing.
3. Visualisatie mogelijkheden Uw proces in 1 oogslag. De voordelen van overzichtelijke (klantspecifieke) procesbeelden zijn legio. Ervaar in deze workshop de meerwaarde van heldere weergave.
4. Data registratie mogelijkheden Uw gegevens fraudebestendig opgeslagen. In deze workshop worden zowel op operationeel niveau als voor wet- en regelgeving verschillende mogelijkheden getoond.
5. Digitale sensoren in combinatie met automatisering Digitale sensoren geven u meer inzicht in uw proces, door meer gegevensuitwisseling. Met deze workshop bent u klaar voor industrie 4.0
Klik hier voor uw gratis bezoek op donderdag 23 november a.s.